Gigi Hadid, Joan Smalls og Lily Aldridge kaster klærne i skoreklame

Overlater lite til fantasien.

POPULÆR TRIO: Joan, Gigi og Lily er alle en del av modellstaben til Victoria's Secret, og er ettertraktede navn om dagen. Foto: Mario Testino for Stuart Weitzman
POPULÆR TRIO: Joan, Gigi og Lily er alle en del av modellstaben til Victoria's Secret, og er ettertraktede navn om dagen. Foto: Mario Testino for Stuart Weitzman
Publisert

(SIDE2): Vi innrømmer det vi også - det er ikke alltid like lett å se hva selskapene egentlig vil reklamere for. Noen ganger kan fokuset på naken hud bli så stort at det er vanskelig å se hvilket produkt vi egentlig skal se på.

Slik er det også her, til tross for at supermodellene Gigi Hadid, Joan Smalls og Lily Aldridge ser slående vakre ut på fotografiet tatt av motefotografen Mario Testino.

Skulle du imidlertid

Les også: Nå får Kendall Jenner vinger

Reklame for sko

Det å stille opp i undertøyet på catwalken til Victoria's Secret viste seg nemlig å ikke være utfordrende nok for supermodell-trioen.

Kort tid etter den ikoniske motevisningen stiller nemlig modellene som frontfigurer i den lettkledde reklamen til skomerket Stuart Weitzman.

«Så glad for å være en del av @StuartWeitzman SS16 sin kampanje. De beste skoene, beste teamet og den beste dagen. Jeg trenger ingenting annet!» skrev Gigi Hadid på Instagram.

Seksualiserte reklamer

Om flere kommer til å rette den moralske pekefingeren mot denne reklamen vet vi ikke, men tidligere har blant annet Nor-Shipping fått gjennomgå da de brukte nakne damer til å reklamere for noe helt annet enn kvinnelige kropper, nemlig reperasjon av skip.

Også reklamen til barnevognmerket Bugaboo fikk gjennomgå da de brukte et bilde av modellen Ymre Stiekema joggende i undertøy med en barnevogn, sammen med sin to år gamle datter.

- Hvorfor i all verden skulle hun ville jogge i dette? Forferdelig reklame. Jeg skal ikke lyve og si at hun ikke er en superfit mamma, men virkelig? skrev en bruker om reklamen.

Det mangler tydeligvis ikke på seksualisert reklame som provoserer, for tidligere i år så også London seg nødt til å fjerne en reklameplakat som viste seg å være provoserende. Den gangen var det en kvinne i en gul bikini, sammen med teksten «Er strandkroppen klar?» som fikk folk til å rase.

Denne saken ble første gang publisert 02/12 2015.

Les også