- Flaut å se meg selv på TV

Men Maria, Thomas og Pia storkoste seg på premierefesten av «Trekant».

Foto: Trine Stalsberg (Side2)
Publisert

(SIDE2): - Vi er kjempefornøyde, det har blitt så bra og morsomt. Til og med farmor kan le av dette, sier en strålende opplagt «Trekant»-deltaker Marie Kinge (19) til Side2.

Oslojenta har sammen med Thomas Albertsen Dahlen (19) fra Ekne i Trøndelag og Pia Daily Christoffersen (22) fra Larvik i anledning NRKs sex-infoserie flyttet sammen i et kollektiv i Oslo, der de over en lengre periode utforsker sexlivet - på godt og vondt.

Mandag var det pressevisning av den første episoden av NRK3s nye serie «Trekant» og premierefest i Oslo. Tilstede var både presse, andre deltakere i serien og en del kjendiser - og blant publikum satt også familiene til de tre deltakerne.

- Litt flaut
- Det er kjempedeilig at familien er her, men det er også litt flaut, sier Marie, mens Thomas påpeker at det er en stor dag for dem også.

Tirsdagens pressevisning er første gang de tre ser det endelige resultatet, og de er alle veldig fornøyde.

- Det har blitt så bra, med informasjonen, grafikken og klippingen. Vi er kjempefornøyde, stråler Pia-

- Men det var litt flaut å se meg selv på TV, smile rhun.

Kritikk
«Trekant» har før en eneste episode har rullet over skjermen, ført til sterk kritikk fra flere kristne miljøer, som mener NRK går over streken og opptrer som hallik for de tre. Det skjønner de selv lite av.

- Kritikken har vi bare ledd av. Vi er ikke presset til noe som helst, og vi vet hva vi har gått til. De får bare holde på, sier Marie, mens Pia sier det ikke er ting i serien som de ikke selv står inne for.

- Vi står for det vi snakker om i serien, og det er ikke noe moralsk forkastelig ved det.

Har sagt nei
Det har vært tilfeller der de tre har blitt spurt om å gjøre ting de selv ikke har følt seg komfortable med, og derfor sagt nei til å gjøre.

- Jeg ble spurt om jeg ville være naken, men det sa jeg nei til, og det ble akseptert med en gang, sier Pia.

Onsdag er det premiere på serien, og hvordan reaksjonene blir da er trioen spent på.

- Jeg håper spesielt de som har kritisert serien ser på - noe jeg er sikker på de kommer til å gjøre - og at de blir positivt overrasket. Jeg tror de vil like det, smiler Marie.

Les: - NRK blir hallikaktige
Les også: - Ei jente lærte meg runketriks

«Trekant» har premiere på NRK3 i morgen onsdag klokken 21.30.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Denne saken ble første gang publisert 02/11 2010.

Les også