Fem frekke forspill

Triksene som vil drive ham fra vettet.

Foto: (Thinkstockphotos.com)
Publisert

Side3 skrev nylig om hvordan kvinnen vil ha det i senga, og nå er det mannens tur. Men for å gjøre det hele litt mer spesielt, konsentrerer vi oss her om forspillet.

Forspill er et ofte diskutert tema. Mange kvinner vil kanskje si at det er viktig, mens de fleste nok tenker at menn godt kan hoppe over. Forspillet blir gjerne nedprioritert, men det er en stor tabbe for begge parter, naturligvis. Sex sitter i hodet, og jo mer den får utfoldet seg der oppe, jo mer opphissende vil selve akten oppleves.

Nettsiden Ask Dan & Jennifer skriver at den virkelig fantastiske sexen kommer av forspill i lange baner, og følger opp påstanden med fem tips til forspill som vil drive mannen fra vettet.

Dype kyss

Det er ikke bare kvinnen som liker å kline! Kombiner tungekyss med napping i øre og på nakke, stryk hånden over penis utenpå jeansen og ta det veldig rolig. Kyss som om dere aldri har hatt sex før, og at dette er den store kvelden alt skal skje.

Foto: (Thinkstockphotos.com)

Onaner foran ham

Mange kvinner kan synes det er flaut å onanere foran partneren sin, men han liker det veldig godt. Kvinnen kan ha bind for øynene for å gjøre det lettere å onanere, eller hun kan ta den helt ut ved å stirre ham inn i øynene mens hun tilfresstiller seg selv.

Munnsex

Å pirre ham med en sugejobb vil aldri slå feil. Noen vil kanskje si at dette ikke lenger er forspill, men poenget er å ikke holde på så lenge at han kommer. Begynn med litt munnsex, fortsett med hånda og gå over til dyp kyssing. Gjenta gjerne, men ikke hold på for lenge.

Foto: (Thinkstockphotos.com)

Oppfyll hans fantasier

Vet du at han har en fantasi eller noen han liker veldig godt, men som du sjelden gjør? Gjør det!

Dirty talk

Det er helt fantastisk hvor effektivt griseprat fungerer på soverrommet. Mens dere kysser, hvisk i øret hans hvor våt han gjør deg, hva du vil gjøre med ham når du får av ham klærne og hva du vil han skal gjøre med deg. Funker hver gang.

Les mer om sex på www.askdanandjennifer.com og ikke minst på på www.side3.no/tag/ditt+sexliv.

Denne saken ble første gang publisert 17/02 2011.

Les også