Aslak Maurstad er med i «Farmen kjendis»

Får oppfylt brorens største drøm: – Det er jo ekstra kjipt for han

Scott Maurstad har lenge drømt om å være deltager i «Farmen kjendis», men nå er det lillebror Aslak Maurstad som skal kjempe om seieren i TV 2-programmet.

<b>ASLAK MAURSTAD:</b> – Her inne er det sånn at deltagerne blir dine eneste venner samtidig som de er dine motstandere. Det er mentalt krevende å gå rundt og tenke på det hele tiden, sier Aslak som er kjent fra TV-serier som «Basic Bitch» og «Beforeigners».
ASLAK MAURSTAD: – Her inne er det sånn at deltagerne blir dine eneste venner samtidig som de er dine motstandere. Det er mentalt krevende å gå rundt og tenke på det hele tiden, sier Aslak som er kjent fra TV-serier som «Basic Bitch» og «Beforeigners». Foto: Svein Brimi
Publisert

I slutten av mai flyttet 12 kjendiser inn på Steinsjøen gård for å spille inn «Farmen kjendis» som kommer på TV 2 til neste år. Skuespiller Aslak Maurstad (30) er en av forpakterne som skal leve 100 år tilbake i tid.

– Jeg ble spurt om å være med i fjor også, men da endte jeg ikke opp blant de endelige deltagerne. Jeg har øvd på øksekast og saging, men det holder jeg hemmelig for de andre deltagerne. Det er jo kjønnsinndelte kamper her og jeg er helt klart den fysisk svakeste blant gutta, men da hjelper det kanskje at jeg har øvd litt i forkant, smiler han lurt.

Les også: Mari Maurstads tre profilerte sønner: Alle har satset på kreative yrker

«Farmen»-stemmen

Da Her og Nå møtte Aslak sammen med moren Mari Maurstad (65), lillebror Stinus Maurstad (28) og storebror Scott Maurstad (33) tidligere i år, fortalte den eldste av de tre brødrene at hans største drøm er å være med i TV 2 programmet.

<b>SOFA:</b> I TV 2-programmet «Sofa» har Mari Maurstad og sønnene Stinius, Scott og Aslak samlet seg hver uke for å kommentere ulike TV-programmer.
SOFA: I TV 2-programmet «Sofa» har Mari Maurstad og sønnene Stinius, Scott og Aslak samlet seg hver uke for å kommentere ulike TV-programmer. Foto: Morten Bendiksen

– Både mamma og Aslak har blitt spurt om å være med i «Farmen kjendis», men aldri jeg – så jeg gjør tydeligvis et eller annet feil. Men nå skal jeg gjøre alt jeg kan for å se om jeg kan bli kjendis nok til å bli med på «Farmen kjendis». Det er målet mitt og min største drøm, fortalte Scott.

Aslaks storebror medvirker likevel i programmet som «Farmen»-stemmen, noe lillebror ser frem til at skal vises på TV.

– Det er jo ekstra kjipt for han at han må lese inn kommentarer på det jeg gjør inne på gården. Nå får han igjen for alle de slemme tingene han gjorde mot meg i barndommen. Ikke bare må han se på at jeg er med. Han må også være «slaven bak». Jeg tipper at han også blir spurt en gang, og jeg tror at han kommer til å gjøre det mye bedre enn meg – så han kommer til å le sist, smiler Aslak.

Les også: (+) Nils (82) slakter Farmen: – Disse mentorene, stakkars folk!

<b>FARMEN KJENDIS 2023:</b> Youtuber Malin Nesvoll er Mari Maurstads bestevenninne. Nå konkurrerer hun mot sønnen hennes i «Farmen kjendis».
FARMEN KJENDIS 2023: Youtuber Malin Nesvoll er Mari Maurstads bestevenninne. Nå konkurrerer hun mot sønnen hennes i «Farmen kjendis». Foto: Svein Brimi

Bestevenn med Malin Nesvoll

Mamma Maris bestevenninne Malin Nesvoll (33) er også med i den nye sesongen av «Farmen kjendis» – til Aslaks store overraskelse.

– Jeg kjenner henne ikke så godt fra før, men ettersom hun er på min alder så er det jo egentlig nesten mer naturlig at vi hadde vært venner. Jeg er jo 50 prosent av min mors gener, så da tenker jeg at det er 50 prosent sjanse for at hun blir min bestevenn også, smiler han til Her og Nå.

Denne saken ble første gang publisert 22/08 2022.

Les også