Else Kåss Furuseth gleder

Else Kåss må dele på forlover-jobben: – Jeg tror jeg vet hvorfor

Etter en kjapp telefon til lillesøsteren med Her og Nå ved sin side, fikk Else Kåss Furuseth vite at hun må dele på forloveroppgaven når Cecilie Ramona står hvit brud. – Det er selvfølgelig skuffende, sier hun spøkefullt.

<b><BR/>JOBBER SAMMEN:</b> I podkasten «The Kåss Furuseths» inviterer Else og Cecilie gjester inn til en uformell og hyggelig prat. 

JOBBER SAMMEN:
I podkasten «The Kåss Furuseths» inviterer Else og Cecilie gjester inn til en uformell og hyggelig prat. 
Foto: Produsentene
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at Else Kåss Furuseth (43) vender tilbake til TVNorge etter tre år i NRK. Her gjorde hun suksess med talk-showet «Kåss til kvelds».

Selv om Else og TV-makkeren Markus Neby ikke la skjul på at de syntes nedleggelsen var trist da nyheten ble kjent, er hun mer enn klar for nye utfordringer etter kanalbyttet.

– Det er hyggelig å være tilbake i TVNorge. Det snakkes så mye om en kanalkrig, men når man skaper ting, kjenner man seg ikke så veldig igjen i det. Det handler om å finne noe du trives med og som du har lyst til å lage. Men TVNorge har et veldig koselig miljø og gode fester, sier komikeren lattermildt da vi møter henne.

10 år siden debuten

Hva det nye talkshowet skal inneholde er foreløpig en godt bevart hemmelighet, men Else er som veteran å regne i sjangeren. I år er det nemlig 10 år siden hun debuterte med sitt første talkshow da «Else» hadde premiere på TV 2.

– Jeg sier som sangeren Ronan Keating: «Life is a rollercoaster, you just gotta ride it». Det er en evig utvikling, og det er bare å gå på det toget og prøve å finne folk å være nysgjerrig på. Det er heldigvis veldig mange jeg har lyst til å skravle med fortsatt.

<b>TV-SUKSESS: </b>«Kåss til kvelds» med makkeren Markus Neby ble kåret til beste underholdningsprogram under Gullruten tidligere i år. Nå venter mange spent på Elses nye talkshow på TVNorge.
TV-SUKSESS: «Kåss til kvelds» med makkeren Markus Neby ble kåret til beste underholdningsprogram under Gullruten tidligere i år. Nå venter mange spent på Elses nye talkshow på TVNorge.

Takknemlig

Det er ikke bare som leder av talkshows at 43-åringen har hatt suksess. Dokumentarseriene «Else om: selvmord», «Else om: barn» og «Helsekost Furuseth» hadde mange seere, og Else har en teori om hva som ligger bak den enorme suksessen.

– Jeg tror vi har prøvd å lage innhold som folk er oppriktig nysgjerrig på. Og så er vi selvfølgelig velsignet med å ha med mye bra folk. Deltagere som stiller opp og deler raust av livene sine. Det er jeg veldig takknemlig for, understreker hun.

Må dele på forloverjobben

Sammen med søsteren Cecilie Ramona (39) leder Else også podkasten «The Kåss Furuseths». I sommer kom nyheten om at lillesøsteren har forlovet seg med sin mangeårige kjæreste Anthony Harrison. Men Else kunne ikke på stående fot svare på spørsmålet om hun skulle være forlover.

<b>NÆRT FORHOLD: </b>Else Kåss Furuseth og Cecilie Ramona Kåss Furuseth har et nært forhold. Nå blir komikeren forlover for lillesøsteren når hun gifter seg med sin mangeårige kjæreste Anthony Harrison.
NÆRT FORHOLD: Else Kåss Furuseth og Cecilie Ramona Kåss Furuseth har et nært forhold. Nå blir komikeren forlover for lillesøsteren når hun gifter seg med sin mangeårige kjæreste Anthony Harrison. Foto: Morten Bendiksen

– Skal jeg ringe henne og høre?, sier hun, og taster på telefonen.

– Nå er du på høyttaler. Jeg står sammen med Her og Nå, og de lurer på om jeg blir forloveren din?

– Det stemmer!

– Blir jeg det? Jeg var ikke sikker.

– Har jeg ikke sagt det?

– Nå sier du det til det norske folk da. Hvilke forventninger har du til utdrikningslaget?

– Jeg har store forventninger! Det blir deg og en annen da, så du må dele på oppgaven.

– En annen?

– Ja, min beste venninne.

– Må jeg dele forloveroppgaven? Det er selvfølgelig skuffende. Men jeg er glad for å være med 50 prosent. Vi snakkes, sier Else, og legger på.

– Jeg er visst bare 50 prosent forlover, men jeg vet hvorfor. Hun håper det skal bli verdig nok og ikke bare tull og tøys, sier Else og ler godt.

Denne saken ble første gang publisert 27/10 2023, og sist oppdatert 27/10 2023.

Les også