Det beste til Ipad for menn

Sjekk ut disse ti mannemagasinene på lesebrett.

Foto: Skjermbilde fra FHM på Ipad (beskåret) (FHM)
Publisert

Ipad 2 lanseres i Norge fredag 25. mars, og for førstegangskjøpere vil det åpne seg en gigantisk, herlig - men også uoversiktelig - verden av programmer, tjenester og ikke minst magasiner tilpasset lesebrett.

Når vi ikke leser våre egne saker enten på Side3s lesebrettilpassede nettside eller gjennom Nettavisens Ipad-applikasjon, så holder vi oss ofte til disse ti favorittene:

FHM

FHM for iPad gir deg selvsagt innholdet som du er vant med fra papirutgaven. Babes, biler, sex og gode historier.

Mann

Mann var det første norske herremagasinet som ble lansert på iPad. Den har god navigasjon, pen layout og gode grafiske elementer som hjelper leseren gjennom magasinet. Innholdet er den samme miksen som papirutgaven med gode reportasjer, listesaker, gadgets og sextips.

Wired

Teknologimagasinet Wired var det av de første magasinene i verden til å lansere en versjon for iPad, og har derfor også kommet langt i utviklingen av sin iPad-utgave. Hovedattraksjonen er interaktiviteten, men det gode innholdet av artikler som man er vant til fra papirutgaven er selvsagt ivaretatt.

Valet Magazine

Valet er et stil- og trendmagasin for menn. Appen innholder mer enn 100 stil- og motetips, en «Ask Valet» hvor du kan stille spørsmål eller dele dine egne motetips, i tillegg til videoer og sosiale funksjoner.

Men's Health

(Krever amerikansk konto...)

Verdens største magasin for menn har selvsagt også en iPad-app. Her får du treningsguide, intstruksjonsvideoer og interaktive artikler.

Iron Man

Et must for en hver bodybuilder. På iPad-appen finner du konkurransevideoer, bilder fra arrangementer, en egen seksjon for sosiale medier og blogger skrevet av noen av de mest profesjonelle innen bodybuilding. For nybegynnere er treningsinstruksjonene og produktomtalene på appen en genial introduksjon til sporten.

Automobile MagazineNews

Appen for deg som elsked raske biler og alt annet innen bilindustrien. Her får du nyheter fra hele «bilverden», fotogallerier og videoer fra bilforestillinger.

The Daily

Dette er verdens første nyhetskilde som er lansert kun for iPad, noe som selvsagt gjør det til en app som gir svært god leseropplevelse. Her får du siste nytt innen både nyheter, sladder, sport og om apps og spill. Du får en gratis testperiode på to uker, og kan deretter kjøpe årlig abonnement eller betale per utgave.

Igizmo Magazine

Gratisappen iGizmo er perfekt for deg som digger gadgets. Her får du siste nyheter og førvisninger presentert, filmklipp, spillvideoer og interaktive produktvisninger.

Entrepreneur Magazine

Dette er en gratis abonnementsbasert app. Her kan du bli inspirert av artikler om forretningstrender og -ideer, med innhold som videoartikler og sosiale nettverk.

Denne saken ble første gang publisert 24/03 2011.

Les også