Desta Marie Beeder og Kjersti Grini om «Forræder»

Desta er ikke i tvil om hva som var det beste med «Forræder»

Desta Marie Beeder og Kjersti Grini oppfattes å ha vidt forskjellig personlighet, men det er nettopp ulikhetene som knyttet et vennskapsbånd mellom programlederen og den tidligere håndballspilleren.

<b>VENNER FOR LIVET: </b>– Det beste med «Forræder» er at vi ble så gode venner, sier Desta Marie Beeder (t.v.) og Kjersti Grini.
VENNER FOR LIVET: – Det beste med «Forræder» er at vi ble så gode venner, sier Desta Marie Beeder (t.v.) og Kjersti Grini. Foto: Svein Brimi
Publisert

– Jeg var aldri i tvil om å være med i «Forræder», selv om jeg visste det ville bli heftig. Det hjalp godt å vite at jeg ikke trengte å rulle rundt i gjørme og gå uten mat, slik jeg måtte i «Kompani Lauritzen».

– «Forræder» er mye mer min greie. Det er som et heftig friminutt hvor du kobler av fra ditt vanlige liv, forteller Desta Marie Beeder (35).

Hun var likevel spent på hvordan det ville gå under den to uker lange innspillingen.

– Jeg taklet det bedre enn hva jeg trodde på forhånd. Det kan bli litt vel mye for meg å ha så mange folk rundt meg, men det var en fin gjeng å være sammen med.

Les også: Dette er deltakerne i høstens sesong av «Forræder»

Programleder i «God morgen Norge»

– Jeg rotet meg litt for mye inn i spillet en periode, sikkert fordi jeg trodde jeg kunne være kulere enn alle andre. Det å være med i «Forræder» er som å være med i en Agatha Christie-roman, sier Desta og smiler.

<b>KJENT TREKLØVER:</b> Desta stortrives som programleder i «God morgen Norge» på TV 2 sammen med Espen Fiveland og TV-kokken Wenche Andersen.
KJENT TREKLØVER: Desta stortrives som programleder i «God morgen Norge» på TV 2 sammen med Espen Fiveland og TV-kokken Wenche Andersen. Foto: Marit Hommedal

Den dyktige programlederen i «God morgen Norge» på TV 2 er krystallklar på hva som er hennes beste minne fra «Forræder»:

– Det er å bli kjent med Kjersti Grini. Hun er så kul, og de samtalene vi to hadde tar jeg med meg videre. Kjersti er ærlig og direkte. Hun skyter streite pucker, og det liker vi vestlendinger. Jeg setter veldig stor pris på Kjersti, forteller Desta.

Les også: (+) Desta Marie Beeder: – Da vi giftet oss i 2016, var vi kun fem stykker i bryllupet, og alle hadde møtt hverandre gjennom TV 2

La opp i 2003

Kjersti Grini (52) er tidligere håndballspiller, og var i en årrekke en av de mest markante spillerne på landslaget.

Kjersti spilte over 200 landskamper og scoret over 1000 mål med det norske flagget på brystet før hun la opp i 2003.

– «Forræder» er intens moro, akkurat som håndballen var for meg. «Forræder» er som å være med i detektimen på ordentlig. Vi syntes vi var veldig lure, men det var bare inne i vårt eget hode. Spenningen og intensiteten var det som trigget meg mest i spillet, forteller Kjersti.

<b>SPILLER I VERDENSKLASSE:</b> Kjersti var en de mest markante spillerne på landslaget i håndball med over 1000 scoringer. Hun har både EM- og VM-gull i tillegg til OL-bronse.
SPILLER I VERDENSKLASSE: Kjersti var en de mest markante spillerne på landslaget i håndball med over 1000 scoringer. Hun har både EM- og VM-gull i tillegg til OL-bronse. Foto: Lise Åserud/NTB

Hun storkoste seg under innspillingen.

– Jeg så på det som to ukers ferie med masse folk som gjorde oppholdet til en opplevelse. Jeg ble litt utålmodig fordi noen av deltagerne pratet for mye og trodde det var teambuilding. Jeg satt igjen litt klokere etter oppholdet og blir gjerne med en gang til, oppsummerer Kjersti.

<b>KJERSTI GRINI:</b> Kjersti Grini forteller at hun storkoste seg under Forræder. – Spenningen og intensiteten var det som trigget meg mest i spillet, forteller Kjersti.
KJERSTI GRINI: Kjersti Grini forteller at hun storkoste seg under Forræder. – Spenningen og intensiteten var det som trigget meg mest i spillet, forteller Kjersti. Foto: Svein Brimi

Hun forteller at hun og Desta hadde det mye gøy når kameraene var slått av under innspillingen.

– Det er lett å få Desta til å smile og le, men vi hadde også litt dypere og fine samtaler. Jeg trives veldig godt sammen med Desta, forteller Kjersti.

Denne saken ble første gang publisert 21/09 2023.

Les også