- Denne kvinnen gjør heterofile kvinner forvirret over sin egen seksualitet

- Nå ønsker jeg at jeg var lesbisk.

Karakteren Stella Carlin fra «Orange is the new black» har gjort seg bemerket. Spesielt blant de kvinnelige seerne. Foto: Orange is the new black
Karakteren Stella Carlin fra «Orange is the new black» har gjort seg bemerket. Spesielt blant de kvinnelige seerne. Foto: Orange is the new black
Publisert

(SIDE2): For seks dager siden, på forrige fredag, slapp Netflix den etterlengtede tredje sesongen av humorserien «Orange is the new black».

Den mest ivrige fansen så ferdig hele sesongen i løpet av helga, og allerede på lørdag begynte Twitter å koke med meldinger om skuespilleren Ruby Rose.

Les også: Derfor sitter de i fengsel

Hemmelig romanse

Ruby Rose spiller rollen som Stella Carlin i fengselet. Hun møter hovedkarakteren, Piper Chapman, i en klesfabrikk i fengselet kalt «Whisper».

Piper blir umiddelbart interessert i det nye ansiktet, og etter en del spenning mellom partene, ender det opp med at de kysser, til tross for at Piper fremdeles er sammen med Alex Vause.

Etterhvert utvikler de to en hemmelig romanse. Men, det ser ikke ut til at Piper er den eneste som har lyst til å utvikle hete følelser sammen med Ruby Rose.

Forvirrer seksualiteten

Det viser seg nemlig at det er flere heterofile kvinner som følger med på serien nå blir forvirret av sin egen seksualitet. De kategoriserer seg selv som heterofile, men ville likevel ha vært kjæresten til Ruby Rose om de fikk muligheten.

Meldinger på twitter sier blant annet «Seksualiteten min er i full forvirring», og «Jeg ville blitt lesbisk for Ruby Rose».

Screen9na04

Denne saken ble første gang publisert 18/06 2015.

Les også