Underholdning

Skulle visstnok ta livet av Mr.Big

«Sex and the City 3» kunne blitt en svært trist affære for fansen.

FIKK HVRANDRE TIL SLUTT: Helt til film nummer 3, i hvert fall. Nå er planene skrinlagt.
FIKK HVRANDRE TIL SLUTT: Helt til film nummer 3, i hvert fall. Nå er planene skrinlagt. Foto: Getty Images
Publisert

Alle har et forhold til «Sex and the City» og de fire ulike karakterene Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda. Etter at serien endte med at Carrie fikk sin Mr. Big i Paris i 2004, har det også blitt laget to filmer om gjengen. En tredje var på trappene, men det endte med at Kim Cattrall (61) som spilte Samantha takket nei, og det var spikeren i kista for et tredje prosjekt.

Skulle dø

Nå avslører podcasten «Origins» som drives av den prisbelønte amerikanske journalisten, James Andrew Miller at Mr. Big visstnok skulle dø i den tredje filmen, skriver Fox News.

Miller fortalte at han hadde snakket med flere involverte, inkludert Sarah Jessica Parker (53), som portretterte Carrie Bradshaw. Han forklarte at hun hadde betrodd ham at en av seernes store favoritter skulle gå bort i løpet av filmen.

Og det var Mr. Big, spilt av Chris Noth (64)som skulle dø av hjerteinfarkt, hevder Miller i podcasten. Dette dødfallet, sammen med fokuset på Carrie, var en stor grunn til at Kim Cattrall var uinterressert i å returnere til lerretet som sin ikoniske rollefigur, Samantha Jones, hevder Miller.

- Folk nær Cattrall mente at manuset ikke hadde mye å tilby karakteren Samantha. De pekte på at i og med at Mr. Big dør av hjerteinfarkt tidlig i filmen, vil resten av filmen spinne rundt hvordan Carrie håndterer dette, heller enn forholdet mellom de fire venninnene, sier han.

LES MER: «Sex og singelliv»- stjerne avslører: Alt som skjedde i serien, har skjedd i virkeligheten

«Mr.Big» likte heller ikke manuset

Miller snakket også med Noth som visstnok heller ikke var begeistret for ideen.

- Det bor en liten kyniker i meg, og når noe blir litt for urealistisk, så hater jeg det. Som avslutningen i skoskapet (i den første filmen, red.anm), hvor Carrie og Mr. Big finner sammen igjen. Det ble litt sånn «Nå legger vi dette bak oss, også gir jeg deg en større diamantring». Jeg hatet det, sier han.

- Det skulle være en romantisk gest, men det ble bare kleint, mener han.

Likevel ville Noth, i følge Miller gjerne tatt en tredje runde med gjengen. Rett og slett, fordi han er en «teamplayer».

Fansen som har fulgt oppkjøringen til en mulig ny film tett, vet jo alt om dramaet som spant rundt Cattrall og Parker i sosiale medier tidligere i år. Det kuliminerte med at Cattrall beskyldte Parker for å ville bruke dødsfallet på broren hennes (Chris Cattrall, red.anm) i for å gjenopprette sitt eget gode navn og rykte som «good girl». Cattrall hevder at hun stod utenfor den lille klikken til de tre andre hodvedpersonene i «Sex and the City», og at de aldri har vært venner utenfor settet, skriver New York Post.

Det hele toppet seg for Cattrall da Parker mer eller mindre beskyldte henne for å ha ødelagt muligheten for en tredje runde på lerretet. Parker skal, i følge New York Post, ha uttalt at det var mer eller mindre Cattrall's divanykker og lønnskrav som kom i veien for en gjenforening. Cattrall hevder at hun alltid har sagt nei til en tredje film. Da Parker i tillegg bestemmer seg for å ta kontakt og kondolere i forbindelse med Chris Cattralls dødfall, rant det over og Kim Cattrall postet denne klare meldingen på Instagram:

Cattrall var også ganske klar da hun snakket ut på ITV's «Piers Morgan's Life Stories» i 2017, skriver Entertainment Tonight.

- Vi har aldri vært venner. Vi har vært kolleger og på mange måter er det et veldig sunt, fordi da har du en klar linje mellom arbeid og privatliv, sa hun den gang.

Denne saken ble første gang publisert 20/11 2018.

Les også