Kim Cattrall raser mot Sarah Jessica Parker etter brorens dødsfall: - Vi er ikke venner!

Den dårlige stemningen mellom de to skuespillerne er nå verre enn noensinne.

Foto: Shaun Curry (AFP)
Publisert

Krangelen mellom de tidligere «Sex og singelliv»-kollegaene Kim Cattrall (61) og Sarah Jessica Parker (52) har nådd nye høyder. 

Det hele startet da Kim meldte broren Christopher Cattrall savnet på Instagram. Kort tid etter ble broren hennes funnet død, og han ble bare 55 år gammel. 

Les også: «Sex og singelliv»-stjerne avslører: - Alt som skjedde i serien har skjedd i virkeligheten

Natt til torsdag ble Sarah intervjuet av Entertainment Tonight, der hun forklarte at hun hadde kondolert sin tidligere kollega etter dødsfallet.

- Hvis du har noen i livet ditt, uansett om dere har kontakt eller ikke, som har det vondt av en eller annen grunn, er det intuitivt å gi dem kondolanse eller bare la dem vite at du tenker på dem, forklarte 52-åringen.

Vel - dette falt ikke i smak kos Kim. Skuespilleren tok til Instagram for å gå hardt mot sin tidligere motspiller.

- Jeg trenger ikke din kjærlighet eller din støtte gjennom denne tunge tiden, @sarahjessicaparker.

Under bildet skriver hun:

- Moren min spurte meg i dag om «når vil Sarah Jessica Parker, den hykleren, la deg være i fred?». At du fortsetter å ta kontakt er en vond påminnelse om hvor slem du var da og nå. La meg gjøre dette VELDIG klart (hvis jeg ikke allerede har gjort det). Du er ikke i min familie. Du er ikke min venn. For siste gang: du må slutte å utnytte vår tragedie for å gjennopprette «snill pike»-imaget ditt.

Ojda!

Kim la til en link til en New York Post-sak om den pågående krangelen om den tredje «Sex og singelliv»-filmen, der saken tar 61-åringen i forsvar.

Tidligere har Sarah Jessica Parker meldt om en mulig tredje film av «Sex og singelliv», noe Kim Cattrall ikke vil være en del av. 

Kan ikke vi alle bare være venner?

Les også: 7 ganger Sarah Jessica Parker tok pusten fra oss

Les også: Alt du trenger å vite om sesong to av Big Little Lies

Denne saken ble første gang publisert 12/02 2018.

Les også