David Eriksen og Louise Angelica Riise

– Ligger i kortene at vi flytter sammen

Etter måneder med hemmelighetskremmerier, viser Louise Angelica og David endelig sin kjærlighet. Nå drømmer de om å ta forholdet et skritt videre.

<b>STRÅLER:</b> Louise Angelica og David så svært forelsket ut da de ankom Elle-gallaen i november. 
STRÅLER: Louise Angelica og David så svært forelsket ut da de ankom Elle-gallaen i november.  Foto: Svein Brimi
Publisert

Gjennom sommermånedene i fjor florerte ryktene om at kjendismanager David Eriksen (56) hadde funnet lykken med influenser Louise Angelica Riise (33).

I lang tid lekte det ferske paret katt og mus med pressen, og var svært tilbakeholdne når de ble konfrontert med spekulasjonene.

– Det har vært noen anledninger hvor jeg har gått først, så har du kommet tre minutter etterpå for å ikke vekke mistanke. Vi er veldig glade for at vi er ferdige med det nå, innrømmer David lattermildt, når han og Louise Angelica ankommer Elle-gallaen hånd i hånd.

I august bekreftet stjerneparet nemlig forholdet, og med det kan de endelig vise sin kjærlighet frem til alle. Det setter også Louise Angelica pris på.

– Det var en periode hvor vi tilbrakte veldig mye tid hjemme hos David. Det blir man jo åpenbart litt lei, etter hvert. Så det å kunne være ute og kose oss ordentlig sammen, det setter vi stor pris på, smiler den flotte 33-åringen.

Les også: Matoma åpner opp: – Jeg følte meg liten og mindre verdt

Kjæresten Louise Angelica

Det ferske paret ser på hverandre, smiler og David stryker sin utkårede lett over ryggen. De levner ingen tvil om at kjærligheten har slått ut i full blomst det siste halvåret.

Louise Angelica, som har vært singel siden bruddet med John Arne Riise ble offentliggjort i 2021, forteller hva hun setter pris på ved kjæresten.

<b>TV-AKTUELL:</b> I TV 2-serien «Alle elsker David» blir vi bedre kjent med David og hans familie. Her sammen med datteren Andrea og sønnen Lucas.
TV-AKTUELL: I TV 2-serien «Alle elsker David» blir vi bedre kjent med David og hans familie. Her sammen med datteren Andrea og sønnen Lucas. Foto: TV 2

– Jeg setter pris på hverdagen vi deler – for den er så fin. Vi harmonerer godt sammen. Når du er veldig, veldig glad i noen, så vil du det mennesket godt.

– Det ønsker jeg for ham og han for meg. Vi har det rett og slett veldig bra sammen, stråler hun forelsket.

Selv de som kjenner henne best, har merket en endring den siste tiden.

– Hvis du sammenligner hvordan jeg har det nå, med hvordan det var å ha barn og bo alene – den kontrasten er så stor. Det er veldig hyggelig å høre fra de rundt meg, at jeg ser godt ut og at jeg gløder. Det føler jeg selv også. Jeg har det veldig bra om dagen, understreker Louise Angelica.

Les også: (+) Han var ti år eldre enn meg – og gift. Jeg angrer fortsatt på valget jeg tok den gangen

En moderne familie

Turtelduene avslører at de trives aller best når de kan lage mat sammen og krype opp i sofaen hjemme hos David – hvor de tilbringer mest tid.

Davids sønn Luca bor fortsatt hjemme, og Louise Angelica har sønnen Colin (4) fra sitt tidligere ekteskap. De forteller at deres to familier har rukket å bli godt kjent den siste tiden.

– David og Colin har det veldig fint sammen. Det er veldig harmonisk og godt hjemme hos oss om dagen. Colin elsker Disco (Davids hund journ.anm.) og alle går godt overens.

<b>HVERDAG:</b> – Vi elsker å lage noe god mat hjemme. David er fantastisk god på kjøkkenet. Jeg er ikke fullt så flink. Men jeg liker å holde ham med selskap, avslører Louise Angelica. Her sammen med Davids sønn Lucas på den røde løperen. 
HVERDAG: – Vi elsker å lage noe god mat hjemme. David er fantastisk god på kjøkkenet. Jeg er ikke fullt så flink. Men jeg liker å holde ham med selskap, avslører Louise Angelica. Her sammen med Davids sønn Lucas på den røde løperen.  Foto: NTB

I disse dager forsøker Louise Angelica å selge leiligheten hjemme i Bærum. Til Her og Nå åpner hun seg om drømmene for fremtiden.

– Det er et tøft marked om dagen, så foreløpig tar vi det helt med ro. Det er ingenting som haster. Men det er klart, når man er kjærester og trives veldig godt i hverandres selskap, så ligger det i kortene at vi kommer til å flytte sammen på et tidspunkt. Men når, det vet vi ikke ennå, smiler hun lurt.

Du kan se serien Alle elsker David på TV 2 Play mandag, tirsdag og onsdag. Serien vises også på TV 2 Livsstil kl. 22.00 samme dager, og søndag kl. 18.30.

Denne saken ble første gang publisert 05/01 2024.

Les også