Layout from Instagram

Layout - ny app fra Instagram

Nå kan du lage bildekollasjer med Layout fra Instagram.

LAYOUT: Nå kan du lage bildekollasjer for Instagram med Layout - en ny app fra Instgram. Foreløpig kun tilgjengelig for iPhone/iOS.
LAYOUT: Nå kan du lage bildekollasjer for Instagram med Layout - en ny app fra Instgram. Foreløpig kun tilgjengelig for iPhone/iOS. Foto: Illustrasjon/Klikk Teknologi
Publisert Oppdatert

Instagram har i dag lansert en ny app. Instagram er en svært populær tjeneste for deling av bilder. Med appen «Layout from Instagram» kan du nå sette sammen mange bilder til ett bilde.

– Det er moro, enkelt og gir deg en ny måte å bruke kreativiteten, skriver Instagram i et blogginnlegg.

Denne typen bildekollasjer er ikke ny på Instagram, men til nå har man måtte laste ned og bruke et annet program for å lage denne typen bilder.

Layout-appen fra Instagram har også fått en funksjon for ansiktsgjenkjenning, slik at du på en enkel måte kan finne bilder på kamerarullen som har bilder av mennesker.

For å ta i bruk Layout må du laste ned appen fra App Store, installere appen og åpne den – og du er i gang.

Layout-appen vil ha tilgang til bildene dine, så den rettigheten vil du bli bedt om å gi appen.

Appen er på mange måter selvforklarende. I samme vindu kan du velge hvilke bilder som skal være med i kollasjen og hvilken layout du ønsker.

Du kan også bytte ut bilder etter at du har valgt layout. Du kan også dra og endre størrelsen på bildene du har valgt. Når du er fornøyd så er det bare å lagre bildet.

Når bildet er lagret kan du publisere direkte til Instagram, Facebook eller andre delingstjenester. Velger du å dele via Instagram tas du til Instagram-appen, der du publiserer bildet på vanlig måte. Her kan du legge til tekst, tagger, geoinformasjon og filter som med et vanlig bilde.

Layout fra Instagram er foreløpig kun tilgjengelig på iOS for iPhone, men på bloggen skriver Instagram at en Android-versjon skal være klar i løpet av noen måneder.

Instagram er sammen med Facebook, Snapchat og Twitter noen av de mest populære sosiale mediene akkurat nå.

BILDEKOLLASJER: Nå har Instagram endelig fått sin egen tjeneste for å lage bildekollasjer. Foreløpig er den kun tilgjengelig for iPhone.
BILDEKOLLASJER: Nå har Instagram endelig fått sin egen tjeneste for å lage bildekollasjer. Foreløpig er den kun tilgjengelig for iPhone. Foto: Skjermbilde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning