No, touch me!

LG KE850 Prada

Motehusene møtes til strid: Som en konkurrent til Armani-telefonen er LGs Prada-telefon både billigere og hakket bedre.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Skarp og god touchfølsom skjerm

- Små irriterende elementer her og der

LG KE850 Prada

Gadgetsfakta:

Kamera: 2 Megapiksler

Skjermstørrelse: 3"

Skjermoppløsning: 240 x 400 pixels

Minnekort: 256MB Micro SD

Internminne: 8 MB

Frekvenser: 900, 1800, 1900 MHz

HSDPA: Nei

3G: Nei

EDGE: Ja

Radio: Ja

Bluetooth: Ja

Mål: 9,88 × 5,4 × 1,2 cm

Vekt: 85 gram

Grunnen til at vi liker Prada-telefonen bedre enn Armani-telefonen er rett og slett så enkelt som at den trykkfølsomme skjermen er bedre. Det er bedre respons og man bommer mindre. Det går merkbart fortere å skrive en melding på denne kontra Armani.

Bakgrunnsbildet på den store trykkfølsomme skjermen er en stilig analog klokke. Trykker man på den spretter det ut en vekkerklokkesak. Egentlig er dette utrolig smart. Man stiller vekkerklokken som regel en gang om dagen, så hvorfor ikke gjøre det maks tilgjengelig.

Menyene er i svart/hvitt eksklusiv stil og det er lett og oversiktlig å navigere rundt. Det er bare så synd at det er et par småting som virker litt halvveis her og der. Filer på minnekortet må for eksempel ligge i helt riktig mappe for i det hele tatt å bli synlige, ellers får man for eksempel ikke spilt av musikkfilene. Det er også andre «halvferdige» småting i telefonen. T9 ordboka har ingen rekkefølge på hvilke ord den foreslår. Det kommer for eksempel 8 ord før den kommer til ordet «går» og man kan ikke høre på radio eller musikk mens man gjør andre ting. Hvorfor?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen