Logitech Keyboard Folio for iPad 2/3/4

Solid tungvekter

Ikke la testens tyngste deltaker skremme deg.

Foto: Tron Høgvold
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Pent, røft design

+ Solid byggekvalitet

+ Ok tastatur

- Litt skjev skrivestilling

- Tungt

Spesifikasjoner

  • Passer for: iPad Air
  • Tastaturspråk: Nordisk
  • Lader: mikroUSB
  • Batterilevetid: 2 timer hver dag i tre måneder (oppgitt)
  • Vekt: 639 gram

laveste nettpris: 679 kroner hos www.cdon.com

Med 620 gram på vekten er Logitech Keyboard Folio for iPad testens tyngste deltager. Den passer for tre generasjoner med iPad-er (2/3/4).

Tastaturomslaget er dekket med et røft nylonmateriale som gir enheten et røft, men stilig preg. Resten av tastaturmappen består av hardplast og gummierte overflater. Byggekvaliteten virker bunnsolid og vi har erfaring med at tastaturomslagene fra Logitech har god varighet fra tidligere tester.

Mappen er leddet i ryggen og iPad-en kan lett legges flatt over tastene slik at man får etablert et nettbrettmodus. Skjermen har kun ett magnetisk feste å forholde seg til, så her får du ikke justert skjermvinkelen.

Et ok tastatur

Tastaturet er identisk med tastaturet på Ultrathin Keyboard Folio for iPad Air. Det betyr at vi har litt av de samme utfordringene, der man får en litt forskjøvet skrivestilling i og med at A-tasten er plassert der man normalt finner Caps Lock-tasten.

Med litt tilvenning går det relativt greit å skrive raskt og presist på dette tastaturet. Forskyvningen gjør også at vi ikke alltid når tilbake-tasten med lillefingeren siden den sitter helt ytterst til høyre.

Også her har vi den store A-en ytterst til venstre, samtidig som æ-ø-å er gjort mindre.

Sitter godt fast

Tastaturet henger stort sett bra med når vi veksler mellom apper, men noen ganger må man vente noen få sekunder før tastaturet reagerer inne i en ny app.

Selve tastene har litt kort vandring, men med fin motstand.

Med støtte for tre generasjoner iPad-er er dette et trygt og godt valg. Design og byggekvalitet er svært bra. Dette tastaturet vil være et trygt og godt valg for de fleste.

Les også

Dette nettbrettet får ternigkast 6

Så bra er Office på iPad

Så bra er Samsung Galaxy S5

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen