VivaVideo Pro

Tidkrevende

Fin app til å lage lysbildeshow, men til videofilmer bør du finne et annet verktøy.

ENKEL: VivaVideo Pro er en enkel app, men til alt annet enn enkle lysbildeshow vil vi anbefale at du heller tar i bruk en av de andre appene i denne testen.
ENKEL: VivaVideo Pro er en enkel app, men til alt annet enn enkle lysbildeshow vil vi anbefale at du heller tar i bruk en av de andre appene i denne testen. Foto: Skjermbilde fra VivaVideo Pro
Publisert Oppdatert

VivaVideo har en oppgavebasert tilnærming til videoredigering. Startskjermen består nemlig av en rekke «oppgaver» du kan bruke appen til.

Du kan «fange» film, lage slideshow, lage effekter og selvsagt redigere video. Selve videoredigeringen er svært «klipporientert». Her må du velge klipp for klipp, gjøre endringer på klippet og så legge det til filmen. For så vidt en logisk måte, men den er tidkrevende

Når klippene er valgt kan du velge tema, musikk og til slutt kan du i en litt mer avansert versjon gjøre ytterligere endringer, legge på effekter, tekster og faktisk overganger.

Det er mye innhold på VivaVideo som må lastes ned. Her opplevde vi flere ganger at ventetiden på enkelte elementer var lang og noen ble ikke lastet inn i det hele tatt, mens andre elementer raskt ble lastet inn. Eksportmulighetene til VivaVideo er gode. Her er det lagt opp til direktepublisering til både YouTube, Facebook og Instagram for nå nevne noen tjenester.

VivaVideo støttet ikke våre 4K filer og vi fikk heller ikke noe tilbud om å konvertere dem.

VivaVideo Pro har en god del muligheter, men vi synes den er litt for treg og litt for omstendelig til at vi ville valgt denne foran for eksempel WeVideo eller PowerDirector. Vi gir den et stort pluss for en super funksjon for å lage lysbildeshow/slideshow av stillbilder.

Leverandør: QuVideo Inc.

Pris: Gratis, 19,90 for betalversjon

Vil du lese flere slike saker?  Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på Facebook!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning