Test av PC-høyttalere for skrivebordet

Konklusjon

Vinneren av vår test av høyttalere til skrivebordet er både stilfulle og har god lyd.

GODLYD: Vi har testet seks høyttalere som gjør seg på skrivebordet - både når det gjelder design og lyd.
GODLYD: Vi har testet seks høyttalere som gjør seg på skrivebordet - både når det gjelder design og lyd. Foto: Barry Goyette
Publisert Oppdatert

Det er tydelig at lydkvaliteten varierer en del i prisklassen vi har valgt oss ut. Audio Pro Addon T8 og Audioengine A2+ klarer ikke å levere et fullverdig lydbilde uten subwoofer og sistnevnte kommer rett og slett svakest ut i hele testen selv om de ellers fremstår som et kvalitetsprodukt med gode tilkoblingsmuligheter. Addon T8 klarer seg litt bedre, men mangelen på betjeningsmuligheter gjør dem mindre skrivebordsvennlige tross den inkluderte fjernkontrollen.

I den andre enden av størrelsesspekteret finner vi Argon 7460A som er et godt valg om du ønsker deg masse volum og ikke har de største kravene til detaljrikdom.

Vi liker også Focal svært godt. De utstråler kvalitet og leverer god allsidig lyd, men vi finner bluetooth-løsningen litt underlig og de mangler digitale tilkoblinger. Det samme Bluetooth-problemet har også Harman Kardon Nova, men der finnes det i det minste en vei rundt det. Nova har også optisk inngang, stilig design og imponerende god lyd med stram bass.

Likevel er det Definitive Technology Incline som tar førsteplassen. Designen er stilfull og diskret, utvalget av innganger er blant de beste i testen og lyden er over all forventning. Fraværet av Bluetooth kunne kanskje trukket ned i andre sammenhenger, men når formålet er skrivebordsbruk blir det mindre viktig.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning