Test av høyttalere til PC

Konklusjon

Noen har glemt å tenke på brukervennligheten.

BogW MM-1
BogW MM-1 Foto: Produsent
Publisert Oppdatert

I det store og hele leverer samtlige systemer i denne testen god lydkvalitet og en design som gjør at man ikke behøver å skamme seg over å ha det fremme på skrivebordet eller ved siden av flatskjermen.

Brukervennligheten står det derimot jevnt over verre til med.

Her er det både korte, proprietære kabler, manglende tilkoblingsmuligheter og et par tilfeller av forferdelig dårlige løsninger for volumkontroll.

Hvordan det er mulig å ta i bruk såpass dårlige løsninger for volumkontroll som Acoustic Energy og Audio Pro har gjort med henholdsvis Aego M og Addon Three er og blir et mysterium.

Her snakker vi nemlig om to spennende systemer som låter bra og ser enda bedre ut, som så får det hele «ødelagt» av dårlige praktiske løsninger.

For hvem gidder vel å krype ned og inn i kroken under skrivebordet for å justere lyden i tide og utide?

Da er det bedre å finne et system som har det meste på plass, for det er jo noen av dem også.

For dem som ikke har tenkt til å bruke en aldri så liten formue på et par PC-høyttalere er Expressionist Ultra fra Altec Lansing verdt en titt; i hvert fall om du ikke har noe imot et smått merkelig design og en kontroller som kunne vært tatt rett ut av gode, gamle Star Trek.

Om du derimot synes at litt over fire tusen kroner er en passe sum for et lekkert system som låter fantastisk og attpåtil kommer med testens eneste «ordentlige» fjernkontroll, er Bowers&Wilkins sitt MM-1 det soleklare valget.

Foto: Produsent

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning