CyberLink PowerDirector

Kraftig verktøy

CyberLink PowerDirector er et kraftig redigeringsverktøy for Android.

KRAFTIG: PowerDirector er et kraftig videoverktøy for Android-mobiler og -nettbrett.
KRAFTIG: PowerDirector er et kraftig videoverktøy for Android-mobiler og -nettbrett. Foto: Skjermbilde fra PowerDirector
Publisert Oppdatert

PowerDirector fra Cyberlink er et kraftig verktøy for videoredigering med mange muligheter. Den har en enkel importfunksjon og du kan hente klipp fra Google Drive. Det er praktisk om du jobber med flere «kameraer» eller vil hente klipp som ikke ligger på mobilen.

Redigeringen foregår i et «tradisjonelt» miljø der du får en tidslinje nederst, du legger til filmklipp, stillbilder, lyd og effekter via en meny på venstre side og i tillegg har du noen verktøy på høyresiden.

Programmet har mange effekter som du kan legge på filmen din. Mange er faktisk ganske stilige og effektfulle. Vi fant ingen mulighet for å justere overgangen mellom klippene, så her er du prisgitt standardinnstillingen til programmet. Du kan også legge til titler, tekster og du kan legge til «fargeplakater» om du vi ha en rolig bakgrunn til titlene dine.

Appen har også en enkel funksjon for å legge på stemme (voice over).

PowerDirector har flere muligheter for eksport. Du kan lage en klassisk video som du lagrer på mobilen. Appen klarte å redigere 4K-klippene våre, men appen lager ikke 4K-video. Her er maksimal kvalitet full HD, så det er tydelig at PowerDirector konverterer 4K-klippene våre.

Leverandør: Cyberlink

Pris: Gratis, kjøp i appen mulig

Vil du lese flere slike saker?  Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på Facebook!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning