Ny versjon av Sonos

Slik er nye Sonos

SØK: Nye Sonos versjon 3.7 har omsider fått en brukbar søkefunksjon - som fungerer på tvers av kilder.
SØK: Nye Sonos versjon 3.7 har omsider fått en brukbar søkefunksjon - som fungerer på tvers av kilder. Foto: Skjermbilde
Publisert Oppdatert
DRA OG SLIPP: Søk og dra resultetet inn i spillelisten din. Nye Sonos gjør det lettere å bygge opp spillelister med innhold fra mange kilder.
DRA OG SLIPP: Søk og dra resultetet inn i spillelisten din. Nye Sonos gjør det lettere å bygge opp spillelister med innhold fra mange kilder. Foto: HjemmePC

Et bedre søk og en ny «dra og slipp»-funksjon er de to største nyhetene i den nyeste versjonen av Sonos.

Sammen med Squeezebox fra Logitech, er Sonos blant markedets beste og mest brukervennlige multiromsystemer for lyd. Ved hjelp av programvaren og produktene til Sonos, kan du kontrollere fra 1 til 32 soner. En sone kan være et rom eller en høyttaler i et rom med flere høyttalere. Nå er versjon 3.7 av Sonos-kontrolleren ute. Den oppdateres på PC, Mac, Android, iOS og selvsagt på Sonos egne kontrollere.

Vi i HjemmePC har alt testet den nye versjonen av Sonos noen dager. Det er først og fremst programvaren for PC og Mac som har fått den største oppgraderingen.

Den store nyheten er et kraftig oppgradert søk. Der man tidligere måtte trykke og bla fram og tilbake, kan man nå fra ett søkevindu lett søke i de ulike kildene man har koblet til sitt Sonos-system. Har du musikk lokalt, på Wimp, Spotify og andre musikktjenester, så skifter man raskt søkekilde fra søkefeltet. Når man finner melodien man vil spille av, kan den dras rett inn i en spilleliste. På den måten kan man raskt bygge opp spillelister fra alle dine musikk-kilder. Søkefunksjonen inkluderer også radiostasjoner. Her kan man ikke søker på låter, men radiostasjoner og radioshow. Det gjør det mye raskere enn tidligere å finne riktig radiostasjon.

Blant de andre nyheten i nye Sonos versjon 3.7 er en ett-klikks volumkontroll for «Partymodus» så enkelt lar deg øke eller skru ned volumet i alle dine grupperte soner.

Sonos versjon 3.7 er tilgjengelig i dag og er tilgjengelig for PC, Mac, Android og iOS. På Android kan du nå bruke Sonos sitt eget trådløse nettverk (SonosnNet) for både å kontrollere Sonos, men også for å gå på internet. Vi merket at Sonos på Android startet raskere med versjon 3.7 enn tidligere.

Kommenter gjerne hva du synes om den nye versjonen i kommentarfeltet under.

Les også:

Super mini-Geneva med DAB

Her bygger Joachim en PC itl 88.000 kroner

Har du riktig brebånd? Sjekk din linje her

Her er vårens råeste mobiler

FAMILIEFOTO: Sonos består av programvare og høyttalere og forsterkere. Her er Sonos Play:3 og Play:5 avbildet sammen med kontrollere på Android, iOS og iPad.
FAMILIEFOTO: Sonos består av programvare og høyttalere og forsterkere. Her er Sonos Play:3 og Play:5 avbildet sammen med kontrollere på Android, iOS og iPad. Foto: Produsent

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning