Skyhøye forventninger

Argon 7350A

Det skaper forventninger når et par høyttalere kommer i hver sin svarte tøypose med tilhørende hvit hanske for å skåne den hvite pianolakken for fete fingre. Heldigvis gjør ikke Argon 7350A forventningene til skamme.

Foto: Produsent
Publisert Oppdatert

Spesifikasjoner: Argon 7350A

Type: 2.0 aktivt system

USB: Kun for lading

Linje inn: Ja, minijack og RCA

Linje ut: Ja, for subwoofer

Hodetelefonutgang: Nei

Forsterkereffekt: 2 x 30 watt

Argon 7350A er ikke det eneste 2.0 systemet i testen og det er heller ikke det eneste som med fordel kunne vært et 2.1 system.

Dette betyr ikke nødvendigvis at bassen er verken fraværende eller dårlig, den er for eksempel et godt hakk bedre en den er hos Audio Pro Addon One, men det er like fullt noe som mangler på bunnen av registeret.

Resten av lydbildet låter nydelig og balansert med en med en meget klar diskant.

Bassen er litt mindre kontant og presis og lydbildet har ikke den samme detaljrikdommen som hos de dyrere anleggene i testen, men noe må man jo ofre når prisen skal halveres.

Alt i alt både ser og høres Argon 7350A meget bra ut og savner du den siste dypbassen er det ikke verre enn å kjøpe for eksempel Argon SUB850 for å få på plass den siste prikken over i-en.

Det er mye som kan gå galt når forventningene blir lagt såpass høyt som her, man kan liksom ikke gjøre så mye ut av innpakningen uten å skape en illusjon av noe stort, noe som så altfor ofte ender med alt annet enn en opptur.

Litt manglende dypbass og et savn etter en hodetelefonutgang endrer ikke på det faktum at Argon 7350A holder alt det innpakningen lover.

Les også:

Her får du gratis antivirus til PC-en

Han har kino i stua

Test: Sosialt treningsprogram til mobilen


a

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning