RoadPilot Micro Go fotoboksvarsler

Enklere blir det ikke

Denne fotoboksvarsleren er så enkel at selv bestemor kan bruke den.

NØYAKTIG: Fotoboksvarsleren RoadPilot MicroGo viser nøyaktig fart og varsler når du nærmer deg en fotoboks. Varslingsavstanden kan du stille selv.
NØYAKTIG: Fotoboksvarsleren RoadPilot MicroGo viser nøyaktig fart og varsler når du nærmer deg en fotoboks. Varslingsavstanden kan du stille selv. Foto: Foto: Hallvard Lunde
Publisert Oppdatert

Spesifikasjoner: RoadPilot MicroGo

Viser: Hastighet, trippteller, posisjon, høyde over havet og kompass.

Antenne: Integrert

Ekstra antenneuttak: Ja

Festeanordning: Sugekopp på vindu

Skjerm: 1,8 tommer, bakgrunnsbelyst - valgfrie farger.

Tale: Norsk

Varsler: Fotobokser og elgvarsler

Pris: 995 kroner (www.komplett.no)

Årlig oppdatering: 375 kroner.

RoadPilot MicroGo er en superenkel fotoboksvarsler. Den GPS-baserte enheten er enklere å montere i bilen enn å justere setet. Fest GPS-en på vinduet og plugg kontakten i sigarettenneren. Ved første gang oppkobling tar det noen minutter før den finner nok satellitter. Ved jevnlig bruk er den operativ i løpet av svært kort tid.

Les også: Referanse-GPS i budsjettversjon (TomTom One XL)

Fungerer godt

Hovedoppgaven til MicroGo er å varsle kommende fotobokser. Det gjør den helt greit, selv om den i vår test bommet noen ganger. På E6 nordover bygges det ny vei og her varslet den alle fotoboksene som ikke lenger er aktive på grunn av anleggsarbeidene. I tillegg varslet den to bokser som ikke fantes og lot være å varsle to bokser som trolig er relativt nye. Vi testet enheten over en samlet strekning på 100 mil.

Når det er sagt har du med MicroGo mulighet for å varsel om nye fotobokser. Når du kjører forbi en ny fotoboks er det bare å holde den eneste knappen på enheten inne, og fotoboksen blir registrert. Ved neste synkronisering vil den nye fotoboksen bli kontrollert og eventuelt lagt til i databasen.

Enkel synkronisering

For å oppdatere MicroGo må du installere et program på PC-en, koble til og registrer enheten og synkroniser. Programvaren er på engelsk og foruten en feilmelding under registreringen, fungerte den helt greit.

Flere funksjoner

MicroGo er ikke bare en fotoboksvarsler. Det er også et supernøyaktig speedometer. Den fungerer også som en trippteller og som en posisjoneringsenhet. Det siste kan være nyttig om man har forulykket og vil oppgi nøyaktig posisjon til de som skal hente/redde deg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning