Ditt sexliv

Jenter deler sine beste sextips med gutter

Med disse triksene i bakhånd er du garantert suksess.

GODE RÅD: I en diskusjonstråd på Reddit deler vanlige kvinner sine beste sextips med alle som lurer.
GODE RÅD: I en diskusjonstråd på Reddit deler vanlige kvinner sine beste sextips med alle som lurer. Foto: Rex/martin Lee (All Over Press/Illustrasjonsbilde)
Publisert

«Slik gjør du henne tilfredsstilt i senga», «følger du denne metoden er det orgasmegaranti» og «dette elsker damene i sengen» er ikke uvanlige overskrifter i diverse tidsskrifter. Sextips er bare et Google-søk unna, og Side3 er ei heller uskyldige når det kommer til å komme forslag til hvordan man skal sprite opp sexlivet.

Men hvor garantert er en orgasme og hvor mange tips fra «eksperter» er det egentlig som fungerer?

Nettforumet Reddit tok saken i egne hender og stilte sine kvinnelige lesere spørsmålet om hva slags sextips og triks de skulle ønske alle menn kunne. Flere tusen kommentarer kom strømmende inn. Mange av tipsene sier kanskje seg selv, men noen ganger er det greit å få det fra damene selv for å forstå at det å sende bilder av penisen ikke er en bra metode for å sjekke opp jenter.

Playboy har plukket ut noen sine favoritter, mens vi har supplert med tipsene vi syntes var best.

1.

Uoppfordrede penisbilder må være noe av det minst attraktive en jente kan motta. Dersom hun oppfordrer til det, så er det greit, men storparten av kvinner liker ikke å motta slike bilder.

2.

Husk alltid å klipp fingerneglene.

3.

Dersom du utfører oralsex på en kvinne og hun flytter på kroppen, ikke følg etter med hodet. Hun prøver bare å finne posisjonen hun vil ha deg i.

4.

Under vaginal penetrering føles det fantastisk dersom du utfører noen få, ikke fullt så dype støt. Bruk gjerne bare tuppen av penis og støt 6-10 ganger, før du igjen støter dypt.

5.

Om en jente sier til deg «akkurat slik», «fortsett sånn» eller noe lignende, bare fortsett i samme tempo. Mange menn blir altfor gira og kjører på.

6.

«Det beste forspillet begynner lenge før dere gjensidig har bestemt at nå skal vi ha sex. For eksempel, om jeg er hjemme og holder på med noe helt annet og du plutselig tar meg på rumpa, dytter meg over bordet og dasker meg før du like brått avslutter og forsvinner ut døra samtidig som du sier «jeg må på jobb nå, så vi rekker ikke å gjøre noe», så er det utrolig sexy. Fortsetter du hele dagen med slike seksuelle tilnærmelser uten at vi gjør noe, kan jeg love deg at jeg vil være et sprengkåt nervevrak ved leggetid. I det du kommer inn på soverommet, vil jeg bokstavelig talt rive av deg klærne.»

7.

«Det er ikke alltid jeg oppnår orgasme, men det er ingen stor greie. Jeg har fortsatt lyst på deg.»

8.

«Kommuniser med partneren din. Fortell meg hvor du vil ta meg, hvor mye du vil ha meg, hva du skal gjøre med meg og på hvilken måte. Fortell meg hva du liker og om jeg skal fortsette med hva jeg gjør. Ikke var redd for å stønne, det indikerer bare at du og jeg liker det. Jeg elsker å glede like mye som jeg elsker å tilfredsstille.»

9.

Når dere er ferdig, la henne bruke badet først. Urinveisinfeksjoner er ekstremt ubehagelig og de fleste kvinner må urinere etter samleie for å forhindre at de forekommer.

10.

Når du gir en kvinne oralsex, husk å bruk hendene dine aktivt. Beføl henne på brystene, stikk noen fingre i munnen hennes eller vaginaen hennes. Kanskje hun liker én finger inn i "bakdøra"? Tanken er i hvert fall å stimulere flere områder på kroppen samtidig.

11.

Klitorisen er din venn. Finn den, forgud den og lek med den. Elsk deg og hun vil elske deg tilbake. Dette tipset gjelder både kvinner og menn.

Hadde du like mye nytte av disse sextipsene som oss? Lik oss på Facebook og få med deg neste runde med folkets tips.

Gå heller ikke glipp av disse sakene:

Denne saken ble første gang publisert 06/01 2015.

Les også