Tinder-tabben du aldri bør gjøre

Hørt om tindstagramming før?

Foto: iStock
Publisert

Flere internasjonale medier om det som ser ut til å være en ny trend blant folk som blir avvist på Tinder - nemlig at de slider inn i DM-ene dine på Instagram i stedet. 

Independent skriver at fenomenet dukket opp etter at det ble mulig å koble opp Tinder-kontoen sin til Instagram i april 2015. Mens mange så det som en nydelig mulighet til å vise frem flere av de fine bildene sine fra Instagram-feeden sin, så sleipinger det som en mulighet til å oppsøke potensielle matcher de hadde blitt avvist av. 

Funksjonen gjør det nemlig mulig for folk man ikke matcher med på Tinder fortsatt kan søke deg opp på Instagram. Dette fordi bildene som vises fra profilen din også viser brukernavnet ditt på Instagram. Med andre ord - bare å søke opp og sende melding. 

Les også: Unngå å snakke om dette når du er på første date

Sjekk ut denne meldingen en jente fikk i innboksen sin fra en fyr hun hadde avvist:

Både Mashable og NyMag har omtalt det samme fenomenet de siste dagene, og i de fleste tilfellene er det jenter som oppgir at gutter har tatt kontakt med dem på Instgram. Og ja, det er jo ganske creepy og ikke spesielt sjarmerende når noen du ikke liker fra før sklir inn i meldingene dine i sosiale medier som ikke har samme rammer som datingappen Tinder. 

Er du ikke keen på å bli kontaktet av gutta/jentene du IKKE matcher med på Instagram, er derfor et godt råd å ikke koble opp Tinder-kontoen din til Insta, altså:S

Les også: Gode tips for å få crushet ditt ut på date

Og denne: Her er det størst sjanse for å treffe single i Oslo

Denne saken ble første gang publisert 28/09 2017.

Les også