Marsipanstjerner med sjokolade
Disse marsipanstjernene forsvinner fort fra konfektskålen!

(12 marsipanstjerner)
125 g marsipan
75 g tørkede blåbær/andre bær eller korint
150 g mørk sjokolade
farget kakekrymmel
Få flere søte oppskrifter fra Norsk Ukeblad:
Gulrotkake med flerfarget ostekrem
Annonse
Kna sammen marsipan og tørkede bær eller korint. Kjevle marsipanen ut mellom to stykker plastfolie, og stikk ut 12 stjerner.
Brekk opp mørk sjokolade, legg dem i en liten bolle og sett den i vannbad. Rør i sjokoladen til den har smeltet. Dypp stjernene i sjokoladen, ta dem opp med to gafler og legg dem på bakepapir. Dryss eventuelt over farget kakekrymmel.
La stjernene ligge på bakepapiret i ca. 1 time til sjokoladen har stivnet.