Oppskrift: Marsipanstjerner med sjokolade
Marsipanstjerner med sjokolade
Disse marsipanstjernene forsvinner fort fra konfektskålen!
(12 marsipanstjerner)
125 g marsipan
75 g tørkede blåbær/andre bær eller korint
150 g mørk sjokolade
farget kakekrymmel
Få flere søte oppskrifter fra Norsk Ukeblad:
Gulrotkake med flerfarget ostekrem
Kna sammen marsipan og tørkede bær eller korint. Kjevle marsipanen ut mellom to stykker plastfolie, og stikk ut 12 stjerner.
Brekk opp mørk sjokolade, legg dem i en liten bolle og sett den i vannbad. Rør i sjokoladen til den har smeltet. Dypp stjernene i sjokoladen, ta dem opp med to gafler og legg dem på bakepapir. Dryss eventuelt over farget kakekrymmel.
La stjernene ligge på bakepapiret i ca. 1 time til sjokoladen har stivnet.
Samleside: Kaker fra Norsk Ukeblad
Denne saken ble første gang publisert 25/11 2014, og sist oppdatert 02/05 2017.