Penne med bacon og soltørket tomat
Denne deilige oppskriften gir deg smaken av Italia.

(4 porsjoner)
500 g penne
1 ts salt
1 ss olivenolje
HVIT SAUS:
2 ss smør
2 ss hvetemel
5 dl melk
Annonse
150 g parmesan
salt
pepper
TILBEHØR:
200 g bacon
100 g soltørket tomat
frisk basilikum
Kok penne i vann tilsatt salt og olje, i ca. 8 min.
Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med melk og kok opp under stadig omrøring. La sausen småkoke i 10 min og tilsett revet parmesan. Smak til med salt og pepper.
Skjær bacon i mindre biter og sprøstek dette i en varm panne. Hell vannet av pennen og vend pastaen inn i sausen.
Anrett pastaen i en stor bolle og dryss over sprøstekt bacon og soltørket tomat. Pynt med basilikum.
Server godt olivenbrød til.