Ovnsbakt fjellørret
Litt fiskelykke - og vips kan du varte opp med denne snaddermiddagen.

(4 porsjoner)
3 stk. fjellørret,
helst over 300 g
2 ts salt
50 g meierismør
AGURKSALAT:
1 agurk
3 dl vann
1 ss sukker
1 ss eddik, 7 %
½ ts salt
PISKET SETERRØMME:
3 dl seterrømme
2 ts sukker
Rens og vask fisken. Strø salt i buken og legg en smørklatt i hver fisk.
Kle en ildfast form med aluminiumsfolie og legg fiskene i med buken opp.
Dekk formen med aluminiumsfolie og bak fisken i stekeovn ved 200° i ca. 45 min.
Høvle agurken med en ostehøvel. Ha alt i en serveringsbolle og slå på vann til det dekker agurkskivene.
Smak til med sukker, eddik og salt.
Stivpisk seterrømmen med litt sukker.
Server fjellørreten med kokte poteter, agurksalat og pisket seterrømme.