Niesmann+Bischoff

Dette er selfie-bobilen

Helkromma bobiler gjør det vanskelig å unngå en selfie i samme slengen.

Publisert Oppdatert

Premium-produsent Niesmann+Bischoff tok den helt ut på Düsseldorf Caravan Salon, og stilte like godt med en helkromma Arto, ruvende 8,77 meter lang, og proppet med designer-luksus (selv ynder de å kalle den «bobilenes sportsbil», etter at den klarte 156 km/t på Le Mans Mulsanne-stripe).

Den trakk selvsagt journalister og andre skuelystne til seg akkurat som planlagt, problemet var bare - hvordan få tatt et bilde av denne gedigne krombrakka uten å komme med selv?

Redningen ble det faktum at selfies er in om dagen. Det er det for øvrig også med såkalt glamping - camping med stort innslag av luksus og komfort. Og det er grunnen til at en produsent som tyske Niesmann+Bischoff kan snekre sammen og kvitte seg med 400 bobiler av modellene Arto og Flair. Dette er bobiler (eller -busser) som i Norge koster fra halvannen til to millioner kroner nye!

Niesmann+Bischoff har i de senere år satset mye på å profilere seg ved hjelp av kjente interiørdesignere og frekt og fargerikt eksteriør. De har knyttet til seg den kjente designeren Judith Milberg,

Strategien er åpenbart vellykket, og på enhver bobilmesse der selskapet har stand, knipses det mye rundt og i bobilene deres. Og i Düsseldorf 2014 var det altså også tid for selfies.

Les også:

Dette er ikke for deg som liker seg best på campingplasser

Er dette verdens råeste bobil?

Unimog: Bryllupsreise, ekstrem bobil og ekstreme omgivelser

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning