Bobil med

Bobilen har en helt genial sengeløsning

Ett soverom, seks sengeløsninger.

Publisert Oppdatert

Å finne den rette sengeløsningen er ikke så lett for en bobilkunde. Dobbeltseng og konstant nærhet? Enkeltsenger? Enkeltsenger som kan bygges ut til dobbeltseng?

Mange synes det er koselig å ligge tett inntil partneren. Mens andre ganger kan man føle for å ligge litt mer for seg selv - for eksempel hvis man ikke føler seg helt frisk.

Eller man kan være i en situasjon der man noen ganger reiser på bobiltur med kone eller en kjæreste, andre ganger med barn/ungdom eller en kompis, og ønsker sengeløsninger deretter.

Rapido har i modellen 9060 dF Mobily laget en genial løsning. Senger og skap kan bygges om til seks forskjellige løsninger. Du kan velge mellom tre forskjellige enkeltseng-konfigurasjoner og dobbeltseng i midten eller på sidene.

Dermed har en noe for de fleste behov. Og behovet for en senkeseng er mindre.

Vi besøkte Stamsaas Fritid i Sarpsborg for å teste systemet. Hvor lang tid ville vi bruke på å endre løsningene? Virker systemet solid, eller er det bare en haug leamikk i tre som skal flyttes på?

Det siste er i hvert fall ikke tilfelle; i hvert fall ikke så lenge bobilen står i ro (noen som har erfaring med denne modellen i fart?). Møblene virker så solide som de skal være i et produkt til rundt en millioner kroner. Og etter å ha brukt noen minutter på å skjønne hvordan systemet virker, gikk vi i gang.

Kort sagt handler det om å løsne festeskruer på overskap, skap og sengebunner. Deretter går det kjapt og greit å flytte disse sidelengs på skinnene de er montert på. Madrassene må selvsagt baskes litt med, men også dette går da greit.

Å ominnrede fra en dobbeltseng til to enkeltsenger tar cirka 3-4 minutter.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning