Bobilen Adria Twin GIT

Sannsynligvis Norges råeste bobil

Liker du duse farger og en anonym tilværelse bak rattet, kjøper du ikke denne.

Publisert Oppdatert

Det finnes kun én slik i Norge, og importør/forhandler Amund Nylund hos Sola Bobil forteller at den tidligere har vært solgt to ganger, men at begge kjøperne har benyttet seg av angrefristen. Også en tredje gang ble den solgt, da til et firma, men Styret vendte tommelen ned.

Kanskje ikke så rart at tvilen slår inn? Adria Twin Black Sound GIT kan hypnotisere en og annen bobilkunde med sans for litt rullende rock'n roll, men blir utvilsomt kanskje litt vel mye for de fleste av oss mer eller mindre tilårskomne og konservative som dominerer bobilmarkedet.

Massivt lydanlegg

Uansett - la oss se litt nærmere på den. Twin GIT er altså en bybobil fra den slovenske storselgeren Adria, bygget på Fiat Ducato. Fargevalgene og stylingen skiller den ut fra røkla, og trelitersmotoren på 180 hk gjør at den er alt annet enn en sinke, sin egenvekt på tre tonn til tross.

Adria ser nok for seg at kundene vil være av det ungdommelige slaget, av alder og/eller sinn, og har derfor satt inn et lydanlegg som kan gi døve tinnitus. To 22-tommers TV-skjermer er også på plass - en foran og en bak i den tverrstilte dobbeltsenga.

Lavprofil-dekk på fete 20-tommers felger ser kanskje bedre ut enn de føles, så derfor tilbyr selger å sette på vanlige sekstentommers og vil da slå av 40 000 kroner på prisen. Som ellers er på 949 900 kroner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning