VW:

Raskt svar

Når vi først finner lenken til prøvekjøring hos VW, skjer tingene fort.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Rask reaksjon

- Vanskelig å finne lenke

På VWs importørside på internett finner vi først ingen lenke til prøvekjøring, og heller ikke på nettsiden til forhandler Møller Ryen. Bare for ikke å la dem slippe unna, sender vi en forespørsel pr. mail til Møller Ryen. I løpet av en halvtime har salgssjef Lars Petter Bjørnholt svart oss, og bedt om ønske av modell for prøvekjøring. Imponerende kjapt.

Men så finner vi ut at VW-importøren har en lenke, likevel. Den er bare godt gjemt. Under "Om VW" og deretter videre under "Kontakt" kan vi bestille prøvekjøring via et enkelt skjema.

Vi bestiller prøvekjøring av Passat stasjonsvogn hos Møller Skøyen kl. 15.25. Og jammen er det Bjørnholt som svarer på mailen også, bare tre kvarter senere. Kjapt levert! Men Bjørnholt jobber jo hos Møller Ryen?

- He-he; mailen skulle jo gått til Møller Skøyen. Sikker på at du trykket på riktig forhandler?

Vi prøver igjen. Definitivt Møller Skøyen denne gangen. 9.30. Svar kommer fra Jonas Berthelsen pr. mail under en time senere. Kjapt levert igjen.

Informasjonssjef Jan Erik Haugen hos VW-importøren forteller oss at de jobber med et nytt system for bestilling av prøvekjøring via nettsidene deres, og da med mer synlig lenking til prøvekjøringsskjema.

Men VW skal ha ros for å reagere svært raskt når du først finner frem til skjemaet! Med bedre lenking blir en god 4'er en 5.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen