Vi Menn Bil Top Gear

Velkommen, gutter!

Nå er tidenes første Vi Menn Bil Top Gear i salg. Verv Facebook-venner og bli den heldige vinner av Top Gear-premie.

Publisert Oppdatert

Del

For første gang i historien cobrander Top Gear Magazine med et annet magasin. Fra før av finnes det britiske magasinet i oversatt form i mange land, men nå snakker vi om å kombinere det beste fra to verdener.

Vi Menn Bils egen redaksjon produserer en norsk del, med blant annet landets grundigste biltester. I tillegg håndplukker vi og oversetter artikler fra Top Gear Magazine.

De fleste av dere forbinder Top Gear med TV-programmet. Men Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May er også dyktige skribenter og flittige bidragsytere i magasinet ved samme navn. Det vil dere oppdage i ukens Vi Menn Bil Top Gear, der Clarkson snakker om Lancia Stratos i egen spalte og Richard Hammond kjører Ferrari F40 mot Porsche 959.

Dere vil også kunne lese om vårt møte med de tre under innspillingen av en Top Gear-episode på Beitostølen, samt et eksklusivt intervju med James May.

Ellers finner du mange nybilstester i bladet, en større sak om sommerdekk samt en bruktbilguide for stasjonsvogner.

Nytte og underholdning, hånd i hånd!

En uke med Top Gear-TV

I Norge sendes Top Gear-programmene på NRK3 og BBC Knowledge. Sistnevnte kanal byr snart på en drømmeuke for Top Gear-fans. Car Week starter lørdag 19. mars og går frem til søndag 27. mars.

- Der vil det bli sendt mange Top Gear-episoder hver eneste dag, forteller Signy Eika Klempe, PR- og kommunikasjonsansvarlig for BBC i Norge.

Blant dem er klassikere som Winter Olympics fra Lillehammer, Nordpol-episoden og Vietnam Special.

Vi får også servert programmet "Jeremy Clarkson meet the Neighbours", der ikke alltid like diplomatiske Clarkson tar temperaturen på diverse land i Europa. Videre sendes "James May's Big Ideas" og "Jeremy Clarkson's Motorworld" på BBC Knowledge i løpet av denne uka.

Også vår Facebook-side gjenspeiler samarbeidet med Top Gear. Bli venn, gå inn på veggen vår og finn der en oppfordring til å verve nye venner til siden. 28. mars trekker vi ut en Vi Menn Bil Top Gear-venn som vinner Top Gears årbok for 2011, samt en Top Gear Apocalypse dvd-pakke!

Les også:

Vinn tur med The Stig

Vi satt på med The Stig

En bil som får plass på kontoret

Verdens beste webkamera

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning