Top Gear i Norge

Se Top Gear sette fyr på en fotgjenger

Jeremy Clarkson var litt vel ivrig med flammekasteren på tur gjennom Beitostølen.

FLAMMEKASTER: Jeremy Clarkson var litt vel ivrig med flammekasteren på tur gjennom Beitostølen.
FLAMMEKASTER: Jeremy Clarkson var litt vel ivrig med flammekasteren på tur gjennom Beitostølen.
Publisert Oppdatert

Her i Norge er vi godt vant med snø, og vi klarer stort sett å holde både flyplasser, veier og skoler åpne til tross for kraftig snøfall. Det samme kan ikke sies om Storbritannia. Der stenger både det ene og det andre så fort det faller noen centimeter med frossent vann fra himmelen.

Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond bestemte seg for å gjøre noe med dette, og bygget dermed om en skurtresker til det ultimate snøryddingsverktøyet.

Bakerst på snøryddingsmonsteret hadde de fått montert en flammekaster, og det var på tur gjennom sentrum av Beitostølen at Jeremy Clarkson ble litt vel ivrig. Han fyrte av flammekasteren i retning mot fortauet, og endte opp med å sette fyr på en mann som bar på skiene sine.

Ettersom Vi Menn Bil nå har innledet et samarbeid med Top Gear, og nå har fått navnet Vi Menn Bil Top Gear, var vi eneste medie som fikk følge filmingen på nært hold. Det var også grunnen til at vi fikk muligheten til å sitte på med selveste The Stig i en Ferrari 458 Italia.

Se innslagene der Top Gear rydder snø med en ombygd skurtresker, og en mann tar fyr:

</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="372" src="http://www.youtube.com/embed/MtG3QGkF6kw" title="YouTube video player" width="608"/> </p> <p> <strong>Se også disse klassiske Top Gear-klippene:</strong> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/motor/bil/topgear/article643525.ece">Bilen som passer på kontoret</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/motor/bil/topgear/article642664.ece">Reliant Robin som romferge</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/motor/bil/topgear/article643945.ece">Captain Slow kjører i over 400 km/t</a> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning