Ken Block - Gymkhana 8:

Se de elleville triksene!

Ken Block har gjort det igjen. Her er Gymkhana 8 - den villeste så langt!

SATSER ALT: Ken Block er kjent for å kline skikkelig til i sine Gymkhana-videoer. Gymkhana 8 er ikke et unntak.
SATSER ALT: Ken Block er kjent for å kline skikkelig til i sine Gymkhana-videoer. Gymkhana 8 er ikke et unntak. Foto: Skjermdump Youtube.com
Publisert Oppdatert

Det har allerede gått syv år siden første video i Ken Block's bilvideoserie Gymkhana så dagens lys, og på selve skuddårsdagen ble den åttende i rekken publisert - selvfølgelig enda mer spektakulær enn forgjengeren.

Jeg husker jeg tenkte "hva kan overgå dette!?" da jeg så den første Gymkhana-videoen. Bilen var rå, Block's kjøreferdigheter ekstreme og stuntene helt fantastiske. Det var den råeste og mest spektakulære oppvisningen i bilkjøreferdigheter jeg hadde sett. 

Og så kom Gymkhana 2, som ikke bare tok innersvingen på Gymkhana 1 med råere stunts og heftigere kjøring, men også med en langt heftigere videoproduksjon.

Siden har det bare ballet på seg, og kanskje i aller størst grad fra Gymkhana 6 til 7. Fra kjøring på lukket bane med en effektstinn Ford Fiesta i Gymkhana 6, klinte Block like gjerne til med en heftig ombygget Ford Mustang i gatene i Los Angeles i Gymkhana 7. Nå måtte vel toppen være nådd?

Nei, da. Selvfølgelig ikke. Først gikk det rykter om at en Ford Escort MK2 ville spille hovedrollen i det som skulle bli Gymkhana 8, men nå viser det seg at det nok en gang er en Ford Fiesta som spiller førstefiolin. Ikke på lukket bane, men i mildt sagt spektakulære omgivelser i Dubai.

Resultatet er intet mindre enn spektakulært - se og nyt!

https://www.youtube.com/watch?v=_hf6ke1-i3E

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning