BMW X3 2011

Nye BMW X3

Etter 8 år på markedet kommer nå en helt ny X3.

Publisert Oppdatert

Her er bildene av nye X3, eller 2. generasjon som de selv liker å kalle den. I forhold til dagens modell er den blitt noe større, 8 cm i lengden, 2 cm i bredden og overraskende nok et par cm lavere.

En positiv ting med at de ytre målene har økt er at også den innvendige plassen gjør det samme. BMW lover bedre innvendig plass og bagasjeromsvolumet hopper opp fra 480 til 550 liter.

Les også: Denne bilen får blodet til å bruse!

STASELIG: Er man villig til å betale for det kan X3 utsmykkes med det meste av det beste.
STASELIG: Er man villig til å betale for det kan X3 utsmykkes med det meste av det beste.

Kjøremester med god komfort

BMW er mestere når det kommer til kjøreegenskaper og X3 har ikke vært et unntak. Nå lover BMW at de sportslige kjøreegenskapene er ivaretatt og at komfort har blitt ett hakk bedre.

På motorsiden skjer det også noe nytt; BMW hevder at de vil senke forbruket toliters-dieselen med hele 14%, takket være teknologien i deres miljøprogram Efficient Dynamics.

X3 xDrive 2,0d med sine 184 hestekrefter har da et forbruk på 0,56 l/mil og CO2-utslipp på 149 gram CO2/km, og vil klare 0-100 km/t på 8,5 sekunder.

Les også: Toyota kommer med helelektrisk SUV

Vil man ha mer krutt under panseret vil også X3 komme med heftige 306hesteren (xDrive 35i) vi kjenner fra enkelte av dagen modeller, og vil med den spurte til 100km/t på heftige 5,7 sekunder.

X3 ankommer landet i november i år, vi kommer selvfølgelig tilbake med utfyllende test når den tid kommer.

Les også: Den beste luksus-SUV-en

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning