Kåring

Her er årets homobiler

Det amerikanske nettstedet gaywheels.com har kåret årets beste homobiler.

Publisert Oppdatert

For andre gang på rad har det amerikanske nettstedet med tvetydig navn ('gay' kan bety 'glad, lystig, moro' eller 'homofil'. Her er det i første rekke den siste tolkningen som gjelder) kåret årets biler.

Sidens tre redaktører har kåret årets bil i flere klasser, blant annet beste nye bil, beste bil til å bruke på date og beste familiebil.

Redaktørene har valgt forskjellige biler, og det er tydelig at en av dem har en mer sportslig vri på bilinteressen enn de to andre.

Joe Tralongo har valgt biler som Nissan GT-R (beste nye bil), Mercedes SL65 AMG Black (beste date-bil) og Subaru Impreza WRX (bilen han vil ha selv).

Les også:

10 biler amerikanerne hater

Dette gjør alkohol med deg

Grunleggeren Joe LaMuraglia hadde en litt mer nøktern bilpark på sin liste, med nye Mazda 6 som favoritt i klassen for "beste nye bil".

- Den er et større, slemmere og penere alternativ i mellomklassen, skriver han i sin begrunnelse.

Selv om mesteparten av hans liste er forholdsvis nøktern, er det likevel én bil som skiller seg voldsomt ut - nemlig årets "klubb-bil".

På andre siden av Atlanteren er det mange som ikke ser noe galt i å ta noen drinker ute, for så å kjøre hjem igjen. Grunnleggeren av siden har valgt Maserati Gran Turismo som sin klubb-bil, og vi ser poenget.

Hvis vi skulle hatt cola i glasset en kveld på byen, ville det ikke vært feil å parkere en Maserati foran utestedet - uansett hvilken "fil" klubben retter seg mot.

Sikkerhetsorientert

Sistemann på lista, New York-redaktøren Josee Valcourt, har i motsetning til de andre valgt en ikke-amerikansk bil som årets familiebil. Der finner vi en vogn fra våre gode naboer, nemlig Volvo XC70. Ifølge Valcourt er den både luksuriøs, stor og sikker - og det har han helt rett i.

Det viser seg altså at amerikanske homofile har ganske lik smak som vi i motorredaksjonen når det kommer til biler. Nå venter vi bare på at resten av USA skal komme etter, og begynne å velge noe annet enn Dodge Ram og Ford F-150.

Les også:

Her er årets bil

Her er årets motefarger

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning