Se Nissan GT-R-filmen

GT-R imponerte på Nürburgring

Nissan GT-R kjørte imponerende fort på Nürburgring. Nå kan du se filmen!

Publisert Oppdatert

Den nye Nissan GT-R har allerede gjort seg svært godt bemerket. Spesifikasjonene er imponerende. Kortversjonen er: en 3,8-liters twinturbo-V6 på 480 hk, en lynrask dobbeltclutch-girkasse, avansert firehjulstrekk og hyperavansert, elektronisk kontrollert understell. 0-100 skal ta 3,5 sekunder, og toppfarten antas å være 315 km/t.

7 min 29 sek

Nissan har brukt den beryktede og fantastiske Nürburgring som testbane for bilen, og 16. og 17. april kjørte Nissans testsjef, Tochio Suzuki, Nürburgring på 7 min 29 sek. Og dette i en standardbil, på de dekkene bilen har som standard på det japanske markedet.

Til sammenlikning kjørte en Porsche Carrera GT Ringen på 7 min og 32 sek, Koenigsegg CCR brukte 7 min 34 sek, Bugatti Veyron 7 min 40 sek. Ekstrem-motoriserte ekstrem-lettvektere som Donkervoort D8 RS har kjørt den skumle banen på 7 min 18 sek, og Radical SR8 har rekorden på 6 min 55 sek.

Nå ligger den heftige kjøreturen ute på nettet, riktignok i middels dårlig kvalitet, men likevel svært imponerende. Sett deg godt tilbake, og nyt 7 minutter og 29 sekunder med heftig kjøring!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning