Miss Tuning-kalenderen 2012

Det handler faktisk om bil

Slik blir neste års Miss Tuning-kalender.

Foto: MAX SEAM
Publisert Oppdatert
MISS TUNING: Mandy Lange (23) pryder neste års Miss Tuning-kalenderen 2012.
MISS TUNING: Mandy Lange (23) pryder neste års Miss Tuning-kalenderen 2012. Foto: MAX SEAM

Bildene av neste års Miss Tuning-kalender er sluppet. Som valig er det vinneren av missekonkurransen, Miss Tuning, som pryder kalenderen. Kåringen skjer hvert år i forbindelse Tuning World Bodensee - Europas største messe for tuning og styling av biler.

Arrangementet går av stabelen i Friedrichshafen i Tyskland hvert år på vårparten. I år var det Mandy Lange (23) som gikk helt til topps i kåringen, og det er hun som pryder kalenderen.

Når det meste handler om chiptuning, voldsomme farger, fete felger, nitrogenoksid, hekkspoilere, sideskjørt og digre potter, så kan ikke kalenderen være noe dårligere. Som seg hør og bør er Miss Tuning-kalenderen en langt mer glossy almanakk enn for eksempel Pirelli-kalenderen som prydes av kjendismodeller.

Det er ikke alle bildene i kalenderen som viser med alle tydelighet at det handler om bil. Tvert imot, på flere av bildene er det slett ikke åpenbart. Men det er funnet plass til spesielle versjoner av Opel Commodore Coupé, Nissan 200SX, Audi TT, VW Golf, VW Lupo og BMW M3 - i større eller mindre grad.

Det er Max Seam som er kalenderfotografen og bildene er tatt i Kroatia. Saumweber har gjort reklamejobber for blant annet BMW, og tatt bilder for magasiner som Maxim, Playboy og FHM.

Les også:

Her er de første glimtene av Miss Tuning-kalenderen

Test av vinterdekk 2011 2012

Dette blir tidenes mest vanvittige familiebil

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning