Toyota

Bilder av liten Toyota-sportsbil lekket på nett

Brosjyre på nett får ryktene til å koke.

Publisert Oppdatert

En brosjyre med bilder av en Toyota er årsaken til at koker i bilbloggsfæren. Brosjyren som er dukket opp på nett, kan nemlig indikere at det lekre sportsbilkonseptet Toyota FT-86 II kan være produksjonsklart

Bilen er vist frem som konsept på flere bilutstillinger, og det faktum at Tokyo Motor Show nærmer seg, gir næring til forventningene om at Toyota snart vil vise frem en produksjonsklar FT-86.

Bildene av den lille Toyota-en med særdeles sportslig uttrykk kommer ifølge Teknikens Värld fra Toyotas eget stylingfirma Modellista - via forumet ft86clu.com som også viser interiørbilder.

Bildene viser er perlemorhvit sportsbil som har mange likhetstrekk med Toyota FT-86 II Concept. Det er ikke mye man vet om bilen, men ryktene sier to liters boxermotor, 200 hk, lav vekt og fet design. Ifølge topgear.com vil co-produksjonen Subaru's BRZ har nærmere 300 hk.

TOYOTA: Dette bildet fra en brosjyre som er lekket på nett, er årsakene til forventningene om en liten sportsbil fra Toyota.
TOYOTA: Dette bildet fra en brosjyre som er lekket på nett, er årsakene til forventningene om en liten sportsbil fra Toyota.

Les også

Kjendis-modeller kler seg nakne for Pirelli-kalenderen

Her er de første bildene av Miss Tuning-kalenderen 2012

Test av vinterdekk 2011 2012

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning