Prøver på verdensrekord

Har du en Mercedes-Benz? Denne helga er det bare å sette kursen mot Nesbyen, der det arrangeres landstreff og et verdensrekordforsøk.

Mercedes-Benz Entusiastklubb-treffene samler mange mennesker, med alle Mercedes-Benz-modeller. Regn med en morsom helg på Gol.
Mercedes-Benz Entusiastklubb-treffene samler mange mennesker, med alle Mercedes-Benz-modeller. Regn med en morsom helg på Gol.
Publisert Oppdatert

Mercedes-Benz Entusiastklubb arrangerer landstreff denne helga, i Hallingdal. Klubben, som er åpen for alle med interesse for Mercedes-Benz, har hovedfokus på modeller fra midten av 70-tallet og fram til i dag, men alle er velkomne.

Åpen SLR McLaren - Se bildene her
Les mer: C på Carlsson-vis

Verdens lengste MB-parade
Årets landstreff kombineres med et verdensrekordforsøk: "Longest parade of Mercedes-Benz cars". Alle biler og førere vil bli registrert og oversendt til Guinnes´ World Records.

Det er valgfritt om du bare vil komme innom treffet på besøk, være der hele helga, og om du vil være med på rekordforsøket - eller kun det siste. Du kan melde deg på på forhånd, eller ved oppmøte.

Starter med grilling
Programmet starter med grilling på Pers Hotell på Gol klokka 18 fredag, utstilling, cruising og rekordforsøket skjer på lørdag, og det blir mye sosialt samhold og mye moro hele helga.

Du kan lese mer om treffet og rekordforsøket på www.mbentusiastklubb.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning