Mer spennende familiebuss

Om du synes Touranen din er litt traust, kan Abt friske den opp for deg.

Publisert Oppdatert

Abt driver som kjent med bearbeiding av det som ruller ut fra Volkswagen-fabrikkene, og søstermerkene Audi, Skoda og Seat. Nå har de lansert oppgraderingsbiter for den ansiktsløftede VW Touran, med mer kraft, bedre kjøreegenskaper og tøffere utseende som resultat.

Lavere og mer sporty
Stylingen består av en leppe under frontfangeren og en ny grill, mens en liten hekkvinge skal være på vei. Et nytt eksosanlegg med to store, blanke utblås er tilgjengelig, og de anbefaler et sett nye støtdempere og fjærer for friskere og mer sporty kjøreegenskaper, samt og 35-40 millimeter lavere bakkeklaring.

Med et sett nye hjul - de leverer pakker fra 16 til 19 tommers størrelse - blir den kompakte familiebussen eller arbeidsbilen jo også litt friskere å se på.

Mer dieselkraft
Den kan bli friskere å dra på med også, om du lar dem justere motoren i bilen. Den 90 hk sterke dieselmotoren trimmes til 115 hk, mens 105-hestersdieselen trimmes til 130 hk. Med tolitersdiesel på 140 hk fra fabrikken kan du få 170 hk, og 170-hestersutgaven trimmes til 190 hk.

Så kan du gjøre den litt mer trivelig innvendig også, med ny girkule i skinn eller aluminium, nye og dype gulvmatter, og et pedalsett av aluminium - alt med tunerens egen logo på.

Mer på www.abt-sportsline.de.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning