Leonhardt Bentley GTL: Kostbar nesejobb

En tysk Bentley-forhandler var ikke helt fornøyd med utseendet på snuta til Continental GT. Resultatet ble ekstremt – og kostbart.

Om du virkelig vil at folk skal legge merke til Conti GT´en din, er det bare å ta fram 160 tusenlapper for denne nesejobben.
Om du virkelig vil at folk skal legge merke til Conti GT´en din, er det bare å ta fram 160 tusenlapper for denne nesejobben.
Publisert Oppdatert

Vi synes en Bentley Continental GT er ganske så elegant. Men Helge Leonhardt, en Bentley-forhandler i Tyskland, mente det var muligheter for forbedringer.

Nå har han vist fram prototypen til GTL-stylingsettet, som har tatt ham åtte måneder å utvikle. Og fronten er virkelig blitt iøynefallende. Om den enorme, blanke grillen bare er voldsom, eller om du vil kalle den vulgær, skal ikke vi legge oss oppi. "Bling" er vel et stikkord her. Vi lurer også litt på hvor skiltet skal være.

Heftig prislapp
For de 160 000 kronene dette koster får du riktignok med en litt barskere frontfanger også, men det er det. Og lokale avgifter, montering og lakkering kommer selvsagt i tillegg. Men finishen skal visst være svært god, så god at "oppgraderingen" skal bli tilgjengelig hos alle Bentley-forhandlerne - og bare der - i løpet av året. Leonhardt er dessuten så fornøyd med nesejobben at han har fått registrert rettighetene til designen.

Ikke uventet skal grillen først lanseres i USA.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning