Kia for glede

Kia viser nå tredørsmodellen av Cee´d, og den blir lengre, lavere, lettere og skal være mer kjøreglad enn søsknene. Samtidig viser de en smakebit av et kommende sportscoupé-konsept.

Dette er alt vi foreløpig får se av Kias kommende sportscoupé-konsept.
Dette er alt vi foreløpig får se av Kias kommende sportscoupé-konsept.
Publisert Oppdatert

Vi har gitt Kia Cee´d mye skryt tidligere. Den ser bra ut, den føles bra, og den kjører veldig bra, sammenliknet med konkurrentene. Gode motorer har den også - spesielt dieselen - og i tillegg har den en ålreit prislapp og svært gode garantier. Stasjonsvognutgaven som snart kommer på markedet er lengre og høyere enn kombicoupéen, og mer rommelig og praktisk.

Mer sporty
Nå viser Kia det første offisielle bildet av Cee´d i tredørsutgave. Denne er lavere, lengre og lettere enn femdørsmodellen, og får navnet Pro-cee´d. Og vi blir lovet at den skal være en flott bil å kjøre - mye tyder på at den i tillegg til å få et mer sporty utseende også får mer sporty kjøreegenskaper.

MER: KIA CEE`D 1,6d
MER: KIA CEE`D 1,4 EX
MER: KIA CEE`D CABRIOLET

- Pro-cee´d kombinerer stil med praktikk og gode kjøreegenskaper, og skal både glede eksisterende Kia-kunder og en ny gruppe europeiske kunder som fram til nå ikke har vurdert å kjøpe en Kia, sier Jean-Charles Lievens, senior-visepresident i Kia Motors Europa, i pressemeldingen.

Bilen skal vises på Frankfurt-utstillingen 11. september, og de første kundene får sine biler på nyåret.
Alt fra Frankfurt

- Vil overraske bilverdenen
Samme dag skal Kia også vise fram et sportscoupékonsept med 2+2 seter.

Kia har visstnok gitt deres relativt nyansatte og velmeritterte sjefsdesigner Peter Schreyer frie tøyler til å forme merkets design og karakter, og coupéen er derfor tegnet på blanke ark.

Navnet er foreløpig holdt hemmelig, men Kia lover at bilen skal overraske verden når vi får se den. Med tanke på hvor rask framgang Kia har hatt på produktsiden de siste årene, kan vi ikke annet enn å glede oss.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning