Illsint okse

En Lamborghini Murciélago LP640 skulle vel være heftig nok for de fleste. Men tyske EDO Competition ville ta den enda et skritt videre.

En Murciélago er en ekstrem bil. LP640 er Lamborghinis ansiktsløftede variant. Bilen er rett og slett perfeksjonert.
En Murciélago er en ekstrem bil. LP640 er Lamborghinis ansiktsløftede variant. Bilen er rett og slett perfeksjonert.
Publisert Oppdatert

EDO Competition har spesialisert seg på tuning i den litt høyere divisjonen. De bearbeider Aston Martin, Ferrari, Maserati og Porsche, men også til mer dagligdagse merker som Mini og Audi. Nå har de tatt for seg en Lamborghini Murciélago LP640 - den nyeste modellen som jo er Lamborghinis perfeksjonering av Murciélago-temaet.

MER: ASTON MARTIN RALLYBIL
MER: FERRARI 599 GTB FIORANO
MER: MASERATI GRAN TURISMO

Mer kraft
Den 6,5 liter store V12´en i en LP640 har hårreisende 640 hk. Men EDO Competition syntes det trengtes litt ekstra; ny motorstyring, nye luftfiltre, nye katalysatorer, nye lyddempere og større eksosutblås har sammen gitt den ytterligere 23 hk. Dette gjør at 0-100-sprinten tar 3,4 sekunder, og toppfarten skal være 348 km/t.

Skiller seg ut
I tillegg har de gitt bilen sin egen spesiallakk, de har utstyrt den sinte oksen med en ny, justerbar hekkvinge, og de tilbyr spesiallakkerte felger for alle Murciélago-eiere som vil skille seg ut fra mengden. Interiøret har fått sitt, med en rekke nye karbonbiter som pynter opp. EDO har også utstyrt bilen med et avansert overvåkningssystem for dekktrykket, og et ryggekamera som skal gjøre parkering et par hakk enklere.

Se bildene av Lamborghini Murciélago LP640 her

Du kan lese mer om EDO på www.edo-competition.de.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning