For de ytterst få

Jaså, så naboen har kjøpt seg lik Rolls-Royce Phantom som deg? Da er det bare en ting å gjøre: la Mansory videreforedle bilen din.

Interiøret blir akkurat slik du selv ønsker det. Mansory trekker om alt, monterer inn store mengder karbonfiber, treverk eller aluminium om du vil, og installerer enda mer saker og ting for underholdning i baksetene.
Interiøret blir akkurat slik du selv ønsker det. Mansory trekker om alt, monterer inn store mengder karbonfiber, treverk eller aluminium om du vil, og installerer enda mer saker og ting for underholdning i baksetene.
Publisert Oppdatert

Forleden kunne du lese om Mansorys bearbeidete Bentley Continental GTC her på vimenn.no. Mansory er ikke som alle andre tunere; her er det bare de mest eksklusive britiske bilene som videreforedles. For eksempel en Rolls-Royce Phantom.

Se bildene her

Conquistador, som de har kalt sin bearbeidete Phantom, blir av naturlige årsaker ikke noe dagligdags syn. Men heftig, det er den. Nå er bilene vi viser her riktignok mer en pekepinn på hva som kan gjøres; alle bilene modifiseres etter kundens ønske, og dette resulterer i at ingen av dem blir like.

Rolls-Royce med styling
Mansorys Conquistador har fått en ny støtfanger foran, med integrerte LED-kjørelys i, og ribbene i den store grillen er videreført nede i fangeren. Bilen har fått nye sideskjørt med aluminiumsdetaljer på, nye luftegriller i forskjermene i aluminium, og de nye sidespeilene har fått integrerte blinklys. Støtfangeren bak er også ny, med nye eksosutblås. Og bilen har dessuten fått en liten hekkvinge.

Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

For å virkelig ordne det slik at Phantom´en din skiller seg ut, har de også et eget lakkeringsverksted som gir deg den fargen du selv ønsker - i perfekt form. Tunernes egne 22-tommere, skodd med 305/40-dekk, er også på plass.

Mye mer kraft
V12´en er forstørret fra originalens 6,7 liter til 7,4 l, og yter nå 551 hk og 810 Nm mot standardbilens 453 hk og 720 Nm. De har samtidig tatt seg bryet med å lage en egen design på motoren; du skal se at dette er noe utenom det vanlige.

Den enorme bilen bremses litt lettere med et voksent bremsesett utviklet av Brembo; skivene foran måler 412x38 millimeter, og klemmes av seksstemplede kalippere. Bak er de 405x36 millimeter store, med firestemplede kalippere.

Ekstra passasjer-hygge
Passasjerene - for det er jo de som skal nyte en Phantom - har fått noen nye ting å glede seg over. Sidevinduene er nye, og er lagd av et spesielt materiale der du selv kan velge hvor mørke og gjennomsiktige de skal være ved hjelp av en fjernkontroll. Dessuten har Mansory satt inn et par nye bord - som styres elektrisk, naturligvis - og bygd inn et digert multimediaanlegg med LCD-skjermer for de lange kjøreturene.

Setene trekkes om, taket trekkes om og dashbordet trekkes om i ønsket materiale og farge. Mansory tilbyr også en rekke andre oppgraderinger, som store mengder karbonfiber, nye trebiter, enda dypere gulvtepper og stemningsbelysning både her og der.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning