Eksklusiv og råsterk

Tyske Mansory har lagd sin variant av den vakre Bentley Continental GTC; en skipsinspirert, elegant kraftpakke.

Den nye frontfangeren skal gi bedre stabilitet, og slipper også inn mer kald luft til motoren.
Den nye frontfangeren skal gi bedre stabilitet, og slipper også inn mer kald luft til motoren.
Publisert Oppdatert
Interiøret lages slik du ønsker - demobilen deres har maritim inspirasjon og heftig lek med kontraster.
Interiøret lages slik du ønsker - demobilen deres har maritim inspirasjon og heftig lek med kontraster.

Mansory er ikke som alle andre tunere; her er det bare de mest eksklusive britiske bilene som videreforedles. Det nyeste er at den tyske tuneren lagd sin variant av den vakre, elegante og spreke Bentley Continental GTC. Resultatet har de kalt LE MANSory Convertible.

Bredere og tøffere
Den nye frontfangeren har større luftinntak og mer aggressiv front, og et sett LED-kjørelys er også på plass. Dypere og mer markante sideskjørt er på plass, og skjermbredderne gir bilen et tøffere utseende. Også bak har bilen fått en ny støtfanger med plass til Mansorys to doble eksosutblås, og en hekkvinge setter sitt preg på bilen. All stylingen er lagd i karbonfiber, og vi tror Mansory når de sier at dette er svært velgjort.

Se bildene her
Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

Interiøret er særegent; det er ikke ofte vi ser såpass mye treverk i biler lenger. Mansory lager det kunden ønsker, av skinn, alcantara, treverk, karbonfiber, aluminium eller noe annet, og krydrer det hele med nye pedaler, blanke innstegslister, et nytt ratt og mye annet fint.

Digert og kjapt
De bredere skjermene krever at hjulene følger med. Mansory har utviklet et sett lette 10 x 22-tommere og skodd disse med 265/35-dekk foran og 305/20-dekk bak. Og bak felgene ser vi bilens nye bremser - utviklet i samarbeid med Brembo - med sjenerøse dimensjoner. De måler nemlig 412 x 38 millimeter foran og 405 x 22 millimeter bak, og klemmes av henholdsvis seks- og firestemplede kalippere.

Mansory har også fiklet litt med motorstyringen, noe som har brakt effekten opp til 650 hk. Og 780 Nm er tilgjengelig allerede fra 1600 o/min. 0-100-sprinten skal ta 4,5 sekunder, mens toppfarten er 330 km/t.

Vær kjapp
Men du må være kjapp om du har lyst på en slik; Mansory skal bare bygge 24 eksemplarer av bilen. Så står du da også helt fritt til å velge farger og hvordan interiøret skal være.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning