Yamarin Cross-serie

Yamarin satser på aluminium

Yamarin Cross 63 Bow Rider er siste skrik fra finske Yamarin. Dette blir den første båten i deres nye storsatsing på aluminiumsskrog.

CROSS: Her er den nye bowrideren Yamarin Cross 63.
CROSS: Her er den nye bowrideren Yamarin Cross 63. Foto: Yamarin
Publisert Oppdatert

Yamarin Cross 63 Bow Rider siste skrik fra finske Yamarin, ellers kjent for å lage gode båter. Dette blir den første båten i deres nye storsatsing på aluminiumsskrog med konvensjonelt overbygg i glassfiber. Dette konseptet kjenner vi også fra Silver.

Om bord i denne bowrideren loves det sikre sjøegenskaper og ypperlige kjøreegenskaper. Denne varianten får også en solid vindskjerm og en god V-bunn for litt røffere kjøring. Den kommer videre standard med kalesje om det blir for mye uvær. De praktiske sidene om bord skal ellers være ivaretatt blant annet med mulighet for ombordstigning forut, fra siden og akter.

Her bys også på rikelig med stuveplass, hele 875 liter finnes under akterbenken - til sammenligning klarer Passat Sedan 485 liter. Ved styrekonsollen er det laget plass til en 8-tommers plotter, på passasjersiden er det laget et stort hanskerom. Yamarin Cross-båtene har fått en helt ny skrogkonstruksjon takket være det nye materialet i Yamarin-sammenheng.

Her har de lagt fokuset på å dempe skroglyden til det minimale. Norske priser er så langt ikke klare.

Tekniske data

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen