JetLev-Flyer:

Vannjet-galskap

Dette er garantert årets sykeste leketøy.

Publisert Oppdatert

Det er nok mange som har sett noe lignende på film - nemlig jet-pack. Prinsippet er det samme som med denne saken: Du setter deg i en stol som flyr til værs ved hjelp av to stråler som blåses nedover.

Jetlev-flyer fungerer ved hjelp av en bensinmotor som er plassert inne i noe som kan se ut som en flytende skiboks. Denne drar så vannet opp gjennom slangen som er festet til vannjeten på ryggen, og spruter det ut igjen med voldsom kraft.

Leketøyet leveres med motorer fra 130 til 300 hk, og ifølge produsenten skal den kunne nå høyder på opp til 40 meter og ha en toppfart på 100 km/t.

Les også:

Maksimal kjøreglede

Båtopplevelse på første klasse

Kan også brukes til dykking

Om vi ville turt å henge 40 meter over vannet i motorveihastiget med en Jetlev-flyer? Tja. Men man kan nok ha det gøy i lavere høyder også.

Leketøyet fungerer ikke bare til å fly med. Det skal visstnok også fungere som et hjelpemiddel under dykking. Pass likevel på. Det er nok ikke veldig behagelig å treffe skroget på en båt i høy undervannsfart .

Produsenten skal kunne ta i mot ordre fra januar, men vi har ikke klart å oppdrive priser. Vi forventer ikke at det vil bli det billigste leketøyet på sjøen.

Sjekk ut www.jetlev-flyer.com for mer info.

Les også:

Vannleker for alle

RIB-leketøy med vannjet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning