Nord Star

Nordisk båt i ypperste klasse

Finske Nord Star fornyer flåten med nye farger.

Nord Star 28
Nyhet
Nord Star 28 Nyhet Foto: Terje Haugen
Publisert Oppdatert

Finske Nord Star fornyer flåten med nye farger og høster mye god oppmerksomhet fra kjennere under årets Sjøen for alle på Lillestrøm. Det forteller importør Stein-Erik Greve-Løberg, som er fornøyd med besøket. Noen nye avtaler ble til og med signert på standen.

- Responsen har vært upåklagelig, sier han om både Nord Star 28 og 31 Special Edition som ble vist frem under messa.

Dette er noen av Nord Stars mest populære modeller, begge er rigget med jagerbro.

Disse båtene skal høyne komfortnivået ombord med interiørmessige forbedringer. Innvendig har det derfor blitt betraktelig lysere enn hos forgjengerne. Både puter og benker har fått nye lyse farger, godt hjulpet av smart belysning. Belysningen om bord består nå for øvrig utelukkende av LED. Utvendig har både skrog og overbygg fått nye toner.

Nord Star har også prøvd seg på andre spreke farger. Men trenden i år er båter med skrog i fargen beige - Nord Star stiller ut begge sine båter i fargen "Sandstorm".

Og av miljømessige hensyn ligger fargen i selve plasten (gelcoaten). Dette gjør at om man får en mindre ripe, kan den enkelt slipes og poleres vekk, i stedenfor å måtte lakkere hele skrogsiden.

Vi har tidligere testet Nord Star 28, og konkludert med at denne styrehusbåten er et godt eksempel på nordisk byggekvalitet i ypperste klasse, samt en rommelig turbåt med gode sjøegenskaper. Prisen på denne ligger på rundt 1,8 milloner kroner med Volvo Pentas D6-370.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning