Sting:

Lanserer nytt merke i krisetider

Fische Marine satser på småbåter i tøffe tider.

Ny Sting Sport
Ny Sting Sport
Publisert Oppdatert

Ikke alle er inne på tanken om lansering av nytt båtmerke i tøffe tider som disse. Men båt- og motorimportør Fische Marine har en plan for å komme seg igjennom finanskrisen.

- Småbåtene står i fokus foran sesongen 2009. De rimeligere landstedbåtene har flere råd til, og derfor er det naturlig for oss å satse i dette segmentet, sier Pål Bustad i Fische.

Båtmerket heter Sting, og skal være et rimelig priset merke med i utgangspunktet seks båter myntet for skjærgården og landstedet. Serien består av båtene 430 og 480 Open, som er bruksbåtene; 430 og 460 Sport som er utstyrte med konsoll, samt DC-modellen 570 og Bowrideren 570.

Sport-serien blir bygget på Sri Lanka, trolig i lokalene til Viksund, mens Open serien og de to 570-modellene settes sammen i Polen - sistnevnte ved Nordkapp sitt eget verft. At DC-modellene settes sammen nettopp her, og at mannen bak designen er Nordkapp-designer Espen Thorup, skulle være et godt tegn på at både kvalitet og nordiske bruksaspekt blir gjeldende.

At Evinrude-importør Fische Marine samtidig lanserer to nye motorer, en 25 hk og 30 hk totakt, er nok ingen tilfeldighet. Dette er motorer som passer bra på de minste båtene i Sting-serien.

Med en 115 hk Evinrude vil Sting 570 DC komme på den relativt hyggelige prisen 335 000 kroner. Båtene og motorene blir å finne på årets Sjøen for Alle-messe i mars.

www.fischemarine.com

Les også om AMT 170 BR

Les om Nordkappbåtene her

Sting 570 DC
Sting 570 DC

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen