Båter i sjøen 2014

Klart for Båter i sjøen, for 42. gang

Nordens største flytende båtmesse, Båter i sjøen, arrangeres i år for første gang på Aker Brygge Marina i Oslo.

Med en beliggenhet midt i det maritime hjertet av Oslo, ønsker vi å lage en festhelg for hele familien, opplyser Erlend Prytz, adm. direktør i Norboat om båtmessen. FOTO: Norboat
Med en beliggenhet midt i det maritime hjertet av Oslo, ønsker vi å lage en festhelg for hele familien, opplyser Erlend Prytz, adm. direktør i Norboat om båtmessen. FOTO: Norboat
Publisert Oppdatert

Nordens største flytende båtmesse, Båter i sjøen, arrangeres i år for første gang på Aker Brygge Marina i Oslo. Ordfører Fabian Stang står for den offisielle åpningen torsdag 4. september kl. 12.00.

Lettere tilgjengelighet for besøkende er en av faktorene som har ført den 42. Båter i sjøen-messen til Aker Brygge Marina.

Med rundt 120 utstillere og drøye 250 båter i vannet, hvorav 50 premierer, skal messens posisjon forsterkes som en strategisk viktig arena for norsk og internasjonal båtindustri, ifølge arrangørern Norboat.

- Med en beliggenhet midt i det maritime hjertet av Oslo, og det attraktive og sentrale stedet Aker Brygge er, ønsker vi å lage en festhelg for hele familien, opplyser Erlend Prytz, adm. direktør i Norboat, som arrangerer messen.

I år står det flere maritime aktiviteter på menyen. På land vil det være 63 stands med motorer, elektronikk, bryggeleverandører, opplagsutstyr, seilmakere og maritime klær.

Vi Menn Båt blir også å finne med egen stand på messen.

Av aktiviteter er det planlagt både stand-up-padling (SUP) og kajakkpadling, og barna kan kose seg med piratbesøk og prøvekjøring av de nye Elias-båtene.

For de matinteresserte blir det presentert tips til "sjømat i vannkanten", noe som skulle bidra til å gjøre messen interessant for hele familien.

Messen åpnes for publikum torsdag 4. september kl. 11.00, og avsluttes søndag 7. september kl. 18.00. Båter i sjøen kan i samarbeid med Europark også tilby de besøkende to timers gratis parkering denne gangen.

Fakta om Båter i Sjøen 2014

  • Antall utstillerfirma: 120
  • Antall båter: 254, hvorav 50 seilbåter
  • Antall premierevisninger: 45
  • Antall landstands: 63
  • Største motorbåt: Flemming 58, Marstand Yachts - Brygge 7
  • Største seilbåt: Hanse 575, Fjord Sailing - Brygge 13
  • www.baterisjoen.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning